|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика | страница <1 45678 37> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имав еден дугар у клас, не беше нешто посебно убав, онака симпатичен накај грд АМА имаше таква смисла за хумор, интелигенција, комуникативност и весел карактер што најдобрите и најзгодните девојки буквално сами му се местеа.Со таков човек никогаш не би ти здосадило...а убавината некогаш е само за у витрина..како викаат има слика нема тон
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за машко, нормално е дека изглед comes first, па тоа изгледот е прв впечаток, а тек после иде запознавање на карактер
така да , ако нема хемија од ‘прва‘ тешко дека ќе останеш доволно долго за да ја запознаеш карактерно |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и карактерот и изгледот се битни за да има некаква хемија мегу две личности,за мене карактерот е на прво место затоа што треба да ја осознаеш таа личност..да видиш како ке се согласувате...како ке размислувате....и да ги запознаеш сите мани,однесувања и квалитети на таа личност....според мене убавата љубов е пролазна а добрата трае вечно
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu takai jas imam isto mislenje
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
лидијана
Нов член Регистриран: 04.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карактерот нормално, добриот изглед може само да те зашемети, а со времето и да го снема, но, секако мора да биде шармантен и симпатичен за да ми го привлече вниманието.
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo nesto sto ne privlekuva sekogas e sekako izgledot, megutoa taa privlecnost isceznuva dokolku licnosta nema dobar karakter i ne si odgovaras onaka na dusa. Izgledot ( ubavinata ) e minliva rabota moze da iscezne, karakterot e ona sto ne zadrzuva kaj nekoja licnost poveke vreme, barem jas taka mislam.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karakter definitivno.. Izgledot ne da ne e biten, ama za dolga vrska presuden e karakterot. Sto ke mi e lepotan ne ke go uramuvam? A i fizickata privlecnost e minliva rabota. Sto ako e ubav a karakterna nula? Posle vtoriot kiks ke mi bide antipaticen i za gledanje.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna stara indiska pogovorka koja veli..izgledot kaj covek e zelen list na drvo vo mladost,a zolt i isusen bez nikakva zivost vo starost!Se e minlivo samo karakterot ostanuva....zelbata da se bide do onaa so ke te prifati takov kakov si so site mani i doblesti!
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И изглед и карактер.
Гледајте ме мене (види слика), ваков шизик со карактер, се најбољи риби ми се лепат.
|
|
You are fired!
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karakterot e na prvo mesto se znae :)
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are fired!
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убавото е минливо а доброто е вечно!вие преведете си
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se njavazni
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od se po malku
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |