|
Стиховни разговори |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no koj ke gi gasi
koga dusite nasi za strast se gladni vo nokite ladni |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
butterfly e musicka simpaticna
duri bila gasenica ne bila bas licna se smestuva vo misli i vo stomacinja koga nekanet nekoj zivee vo nasite glavcinja (ova ko za Zlatno Slavejce ispadna) |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAHAHAHAHA YEAP
VAZNO E DA SE UZIVA DRUGO NE E VAZNO PA VO SEKOJ SLUCAJ I DA E ZLATNO SLAVEJCE SITE SME DECA VO DUSATA ;) GASENICA BEV MILO OKO EDNO ME OTKRILO ME SLEDELO BUDNO,ZELNO,GLADNO PRED OCITE NEGOVI IGRAV SKLADNO GASENICA MALA SE PREOBRAZI VO PREKRASNA PEPERUTKA SE OBRAZI PREKRASNI KRILJA OTVORI SLOBODNA E DA GOVORI |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE PLASI SE CVETCE MOE
I KOGA SUM VO SOTMACETO TVOE JAS TE MILUVAM SO KRILA I TI DAVAM SILA SO ZELBA I MISLA DA ODIS NAPRED DA OSTVARIS SE PO RED |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temno e utrovo,najtemno,najcrno
sonceto svtnalo crno, ko kobnik nad dusava moja a drugar na zlobata tvoja tebe ti sveti,mene mi gasne i samo osekjam zmija ke me kasne od tvojata strana na apoenot ti ke go dobies denot mene ke mi pripadne nokta, temna,crna,koja mi ja zema mokta i sekoj den mi ja gasne mojta sila i mi gi zatvara mojte krila Da,peperutka sum jas koja sekoj den se ragja a navecer vo temnina pagja no ne palce,ne se zali mavta so kriljata mali i sekoj den e se poziva,posrekna,zdrava a ti ....ti odi so navednata glava |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i pak se spremam vo zandana da vlezam
po tie temnici na tvojata dusa da slezam da se pokoram na tvojata glupost da pati mojata ubost zosto trite cveta sto gi skinav gi posea ti koga jas pominav a gi sobrav jas sama,so ljubov gi gledam a sega ti gi sakas tebe da ti gi predadam Ne...NE....toa nema da se sluci mornici mi odat,glavata mi buci ke padnes zrtva na jadot no ti ke bides na kraj gadot koj bez milost unisti edna dusa oti samo egoto si go slusas no ke patis..ZNAM no bez mene...SAM |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve edna peperutka
sto ripka i letka od cvet na cvet dobro ni dojde vo forumskiot svet. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пеперутки леткаат
на воздухот бои му даваат насмевки мамат и мисли воздигаат и не тераат нос да подигнеме од секојдневна песочна прашина |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro ve najdov
blagodaram |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
elan vi davam za podobri misli koi ke dojdat od srcata vasi cisti milo mi e ako mamam nasmevki vasi taka mojata dusa ke se spasi |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatnat nos i ukradena nasmevka
se komplimenti za shefot na denot petok. "Blagodaram domakjinke, za ubaviot rucek. Maz kako mene, golem i potenten tesko ostanuva latenten. No prdezot ne e poezija ami anti seksi terapija. Mitot e srusen, sega si odam doma, ne te sakam vekje za moma" |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Традиција и сексизам,
е тоа што прави нешто нормално да биде ако од точната страна иде. Прдење и плукање, пцуење и ждригање, се типични мачо привилегии. Вистинската дама треба да употреби поинакви стратегии за своите импулси и потреби; тактички да пристапи на секој проблем и пречка или ќе ја сметаат за несмасна мечка. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смрдливи мачовци
во мода веќе не се како ни шишка под мишка зашто се бидна бричено сега бизнис е прав и петли да се скубат |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е злато се што свети
Не се јаде се што лета. Мазни типци, метросексуалци, Небричени интелектуалци, Бизнисмени или пак боеми - Прашање на личен вкус е тоа. Може мојот не е баш по мода, Ама можат да му носат вода. |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |