![]() |
|
Predavanje i fotosafari so Sara Lin |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se nadevam deka opredelbata na klubot Fotografika kje dobie edno prosiruvanje i pojasnuvanje vo zagrada - Fotografika - klub sto ja promovira amaterskata fotografija vo Makedonija (no samo megju poedinci)
|
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
bravo dimi!
jas isto vidov, isto na plagijat...ne mi se pishuvasne i sto da kaze covek na ova ? mozam samo da kazam deka e mnogu blisku do onoj state of mind za koj pishuvav kilometri i kilometri na forumov ama za dzabe... mozda e samo za izbranoto poslushno stado - kuzis? koj state of mind ? - potprdushi ... airlija neka e Изменето од сашо - 19.Септември.2008 во 14:05 |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Еј, ова вечер било!
Фала за инфо. Поздрав ![]() |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
ne samo na forumov, tuku nema ni nikakov oficijalen mail od klubot do clenovite...
i jas go doznav ova od druga strana... taka sto sum "bez komentar" bez razlika sto ke bidat opravduvanjata, tamu pisuva во соработка со фото клубот „Фотографика" a ne so poedinci... |
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Фотографот Сара Лин ќе одржи предавање во Мала Станица
Македонскиот центар за фотографија и Амбасадата на САД во Скопје во соработка со фото клубот „Фотографика" и Националната галерија на Македонија, организираат предавање на светски познатиот фотограф Сара Лин, која работи како уредник на фотографија во списанието National Geographic.
Предавањето ќе се одржи на 19 септември 2008 во Мултимедиалниот центар Мала станица со почеток во 20 часот. Во рамките на нејзиното гостување во Македонија се организира и фото-сафари низ Македонија како и разгледување на портфолија на професионални репортери од Македонија.
interesno e sto ovaa informacija ja najdov na www.plagij.at, a povekje bi ocekuval da ja vidam na forumov osobeno sto Fotografika e eden od organizatorite.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |