IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Лет во место или напред, назад!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лет во место или напред, назад!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 18:25
...bukvalisti...!!!

...vrakajte se na temata...!!!

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 18:26
Темата е драма од Горан Стефановски.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 18:30
Temata e " zasega bez dobar naslov " смеење

Изменето од miroslav_g8 - 08.Септември.2008 во 18:30
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 18:50
Не сакам да сум црна офца на форумов... но морам да кажам шо мислам за ова - на место - прашање...
Мислам дека имам малку поинаква перцепција на работите и проблемите од воспоставената матрица на впивање на истите... начинот на кој гледаме на проблемите е нус производ на околуната во која сме се калапеле и нивото на свеста...јас ке тргнам малку поинаку и ке кажам уствари она што ме измачува подолго време... Јас секојпат се запрашувам дали ние имаме капацитет да имаме држава... дали заслужуваме да ја имаме... зарем не знајме кој ни ја даде и оваа?? (оваа вардарска бановина???) дали генетски сме предодредени да се уништуваме??? дали толку многу низ историјата не газеле и толчеле та денес веке и не знајме како е без терор и тутор и се движиме ко муви без гла???
Демократијата е метод на владеење кој обезбедува не подобра власт од онаа која ја заслужува електоратот... ние се караме не знам бракно не знам љубчо, не знам кој,,, но сепак... ние и немаме да понудиме подобро... сега знам ке има пакосни постови како немаме?? па ние сме најинтелегентни на светов... но драги форум колеги- едноставно не е така... ние сме можеби едни од најпростите племиња од белата раса...факат... да не се препуцуваме околу то...
Околу економијата... 91-ва , титовите копилиња беа поведени од национал романтичарски занес - не од фактот дека македонија беше приврзок на тогашна Југославија и служеше за суровинска база... втор факт е дека ние уствари со почетокот на глобализацијата - го изгубивме чекорот со останатиот бел свет... ние едноставно немаме кадар... факт... знаењето е на ниско ниво... капиталот- да не зборвам... суровини- скоро никакви... фирмите беа фенер фирми- која од која постаи и полоши и се деси тоа шо се деси.. завршена прича////
до кога драга модераторке/??
и на тоа имат 2 одговори-
1. ние секојпат ке сме позади западниот свет ... доколку гледаме во апсолутни мерила...
2. релативно гледано- ние ке ја надминиме оваа криза за некои 10-15 години од сега кога помладите генерации ке ги завземат фотељите на бркоњите со мевови и МТ цигари во џебот од кошуљата... и една 500-тка пред нив.. и смрдат на лук- и од јазици зборуваат само македонски со источњачко( хебронско- латинско) наречје...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:01
".............Јас секојпат се запрашувам дали ние имаме капацитет да имаме држава... дали заслужуваме да ја имаме...(оваа вардарска бановина???)  .............. се движиме ко муви без гла???..............."

i jas istoto  se prashuvam,  naume,......ama ,nikako potvrdno da si odgovoram!

Изменето од brza - 08.Септември.2008 во 19:02
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:06
ЛОЛ... кај си бе друже... знам бе.. и јас не можам да си дам потврден одговор... а кога ке ја гледам нашава политичка елита ЛОЛ ЛОЛ ОЛОЛ по вести , новини , ова она.. абе мислиш од версај ги увезовме а ги подковјавме во лондон и вашингтон.. па ко ке почнет да серет по ТВ - како тие мислеле и правеле.. како ние сме биле нај ОК ама други не мразеле- од чиста мира- па како ние сме биле највредни - само други не краделе... па како ...
не можам... ЛОЛ ЛОЛ
тешко е да си почитичар... со оние бицијани излитени костуми, поизлитени флоскули и машни ала Ричард Гир у млаџим годинама.. а стил ... а јазик... а мозок???
а уствари и шо ке им е/?? и онака зарипнале од викање по митинзи- то е доволен пасс - за влез и блескава кариера во земјата на дивината и непостоењето- Македонија...

Изменето од Јордан Шумарот - 08.Септември.2008 во 19:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:07
i prestani ... nema da DOBIES POTVRDEN ODGOVOR ....ne ti se potrebni glavobolki намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:14
naume...burazeru!..намигнување...a shto pa niv gi zabolelo za opshto dobro?!,...koga na niv im e dobro,...ama , za da im zamachkaat ochi na ,.naivnite...mora neshto i ...ubavo da kazat,...pa, i da napravat ,....ako ne za drugo,....za da si uzivaat ,...podolgo vreme,...dodeka ovoj slep narod ne ,..progleda,...ako voopshto i ke ,..moze!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:17
аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:19
абе кој да прогледат... ке го купет со 10% повисоки пензии.. ако инфлацијата е 15% и овие слепциве уствари се 5% во минус... 5% посиромашни од лани ... не е важно.. важно е дека николче мислел на нив.. да ги ебам и нив и николчета...лол... брате - дур имат офци ке имат и волна...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:30
...da,..da ,..imaat ovcive,...ushte za strizenje!,...ima tuka ,..neshto za poskapuvanje vo danska ,..od 10%,...pa,..se zalele dancite na skapiot nivni zivot,...a  na , ova nashevo ,....stado,...im kachuvaat i po 100-tina % ,...i gledam deka nema nikoj ni mmmeee,...da kaze,...gledam na  hrvatska NOVA,..reklami,....i nishto ne vidov deka e poskapo od tuka,..duri i poeftino e  ( a ,pokvalitetno!),...a, hrvatite imaat 3-4 pati pogolemi plati,...i tie,...skap im bil zivotot!!,...pa,da ti e*am narodov ovdeshen,...ima li be i malku pamet u glava?!лутина

Изменето од moira - 08.Септември.2008 во 20:09
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 19:31
PAMET  NE  ... ama imaat partiski kniski смеење
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 21:16
greska si miroslav, znam mnogu sa stocarstvo, no vo pravo si koga velis sekogas sum kontra,

a i togas site koga velele deka sum vo krivo , posle nekoe vreme so zadovolstvo sum gledala kako onie sto bile vo pravo ostanuvaat bez zborovi.

Изменето од butel2 - 08.Септември.2008 во 21:16
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 21:38
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

PAMET  NE  ... ama imaat partiski kniski смеење

... po nekoe vreme... kolekciite ke se skapa rabota... ke odat ko alva... partiskite knishki...голема%20насмевка...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.