|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,blashka,..greshkite svesno gi pravam
se chuvstvuvam prekrasno posle, no sepak se kaam mozebi e toa samo griza na sovest,a ne kaenje???? Shto i da e...malku vreme mi treba da go ignoriram zatoa shto chuvstvata sekogash se prvi i tie me vodat kako shto i rekov...vo druga tema |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можам да кажам се каам за изгубеното време додека се уништував со непотребни црни мисли, можам да кажам ќе се каам и за понатамошното уништување, но сепак не се каам и нема да се каам, тоа е лекција за новиот животен циклус во кој сега знам многу работи кои ги научив и кои допрва ќе треба да ги учам и се надевам дека ме направија посилна и ќе ме направат посилна. Ќе учам на грешките... ќе пробам да не си дозволам времето да го потрошам залудно во каење, туку во мала анализа на грешката и ќе тргнам напред... ќе знам за друг пат ако има друг пат, ако не, сепак нема назад... ќе си дадам простор за нови нешта.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden den ke se kaam sto sum go potrosila vremeto za kaenje
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ли суета треба да имаме во себе,зарем не сме препотентни ако мислиме дека сме безгрешни,дека се што ќе направиме е совршено и дека тука нема место за каење?
Секој човек се кае за нешто,дури и да е само еднаш. |
|
jorgo86
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не жали за пропуштеното, што е твое ќе си дојде, се на светот се случува со причина и затоа нема потреба од каење.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne se slucuva se so pricina toa e misla na slabite koi ne sakat da se izborat za svoeto mesto na planetata imas bagi da razmislauvas uste |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se kaam za nishto
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За направена ненамерна грешка кон некого... Иако е тоа многу, многу ретко, но во тие моменти се каам премногу... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛАМ ДЕКА НЕ ТРЕБА КАЕЊЕ ....ЕДИНСВЕНО АКО НЕМА НЕКОИ ПОСЛЕДИЦИ......ИНАКУ ТРЕБА ДА СЕ ВИДИ КАДЕ Е ГРЕШКАТА ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ..........ЈАС СЕ КААМ ЗА НЕШТО АМА САМО ЗА ТОА ЗА НИШТО ДРУГО.......
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da mnogu..!..za moite greski i za greskite na drugite, sto si gi pripisuvam kako moi.(ovde stoi tocka,no moram da stavam vistinska,sto ke mi bode oci i ke ja gledam sekogas..).
VOZI MISKO.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kaam sto ne mu iskrsiv nesto pred da si otidam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da,sega si go vidov postov(pogore-podolu) ,i se kaam sto ne sum go primenil uste..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kajam zosto ponekogas ne gi miev racete, nadevajki deka ke se razbolam i nema da odam na skolo
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...што не сум доволно силна и храбра.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |