IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Рејтинг на политичките партии на ИДИВИД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Рејтинг на политичките партии на ИДИВИД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Прашање: За кого би гласале на предвремените избори?
Одговор Гласови Статистика
38 [45,24%]
15 [17,86%]
1 [1,19%]
4 [4,76%]
12 [14,29%]
0 [0,00%]
3 [3,57%]
11 [13,10%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 00:30
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by The Patriot The Patriot напиша:

sega sekerinska si pee nikola,nikola nesto cudno mi se slucuva,mi pagja rejtingotголема%20насмевка

Мислиш на ова клипче:

голема%20насмевка

Па г-дин Новаче веќе двапат го презентирате истото клипче, но гледајки дека е од YU tube не го сваќам озбилно, можеби ако беше од RED_TUBE би било поинтересно, но верувај тука нема ништо блиско со политика, поблиско е секако до црвените фенери,....
Кон врв
KikoMC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KikoMC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 10:25
Нема ни грам сомнеж кој ќе победи на наредниве избори!
Кон врв
kire aleksov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire aleksov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 14:45
да гласам за груевски???зосто?ми го подобри зивотниот стандард?пред нњкој ден бев на стоматолог бела пломба со плаво картонче ми ја наплатија 260 ден ,а пред две години беше 130.да си оди веднаш
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:32
Originally posted by dras dras напиша:

Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by The Patriot The Patriot напиша:

sega sekerinska si pee nikola,nikola nesto cudno mi se slucuva,mi pagja rejtingotголема%20насмевка

Мислиш на ова клипче:

голема%20насмевка

Па г-дин Новаче веќе двапат го презентирате истото клипче, но гледајки дека е од YU tube не го сваќам озбилно, можеби ако беше од RED_TUBE би било поинтересно, но верувај тука нема ништо блиско со политика, поблиско е секако до црвените фенери,....

Се што е овде презентирано..не е задолжителена „лектира„..мислам на сите овде..господине
Затоа..најдобро е во иднина не не гледај..а секако и коментирај ако сакаш..одпосле..секако
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:42
Originally posted by kire aleksov kire aleksov напиша:

да гласам за груевски???зосто?ми го подобри зивотниот стандард?пред нњкој ден бев на стоматолог бела пломба со плаво картонче ми ја наплатија 260 ден ,а пред две години беше 130.да си оди веднаш

Pa glasaj za SDSM moze i bez zabi ke ostanes......oti se ke ispoukradat....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:43
Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

Pa ako se zlatni nema mu spas.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:49

Крадење и лажење никако и никогаш..непознат поим за нив!!!???.
пс
Се се тоа ..многуууу чесни момци и девојки.
голема%20насмевка
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:50
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Pa ako se zlatni nema mu spas.

kuti ne zbori,ama i da se bakarni oni ke pomislat deka se zlato.A ne znaat deka ne e zlato se sto sjae
Кон врв
The Patriot Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The Patriot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 16:57
Како што се движат работиве околу изборите,се гледа јасно дека ВМРО-ДПМНЕ е апсолутен победник и ке има апсолутна власт од 61 можеби и повеќе пратеници.

Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 19:06
Овој пат за никого не гласам!!!!!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 19:11
nema smisla ova sto go praite.
zamislete da ste clen od nekoja partija so mal rejting, kako ke se cuvstvuvavte koga ke gi gledavte rezultative od anketavaнамигнување

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
kire aleksov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire aleksov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 19:21
страшна работа па и кога ке се додат гласовите на грчкиот шпион трајанов,и феудалецот зинго ке има и 81
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2008 во 21:44
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

nema smisla ova sto go praite.
zamislete da ste clen od nekoja partija so mal rejting, kako ke se cuvstvuvavte koga ke gi gledavte rezultative od anketavaнамигнување

Како велиш ќе се чуствуваат..а?.
Исто како будење после долга ноќна пијанка..и ќе се бара лек за трезнење..чинам дека расолница ја викаа..и сеуште може да си ја испијат со време..за да делува блоагопријатно.
голема%20насмевка

Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 22:01
Originally posted by sonce16 sonce16 напиша:

zosto ne gi stavite i drugite partii na glasanje gi ima uste mnogu registrirani

da kako na primer TMRO, partijata od G-dinot Shejtanski  
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.