|
Вистина |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata e bezbojna, bez vkus, miris i se zabelezuva otsastvo na nadez.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata e samo prifakanje na realnosta...zivotot vo iluzija poveke boli
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata ja predocuva dominantniot
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дури наj грозната вистина е по красива од секоjа лага.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e ubistveno dosadna bez nimalku imaginacija.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
досаден е тоj што е повреден од лагата, радостта од вистината дава богата имагинациjа.
на лагата ногите се кратки. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постојат ситуации кога вистината мора да се сокрие за доброто на другиот....... |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А дали ако не си ја кажал вистината е еднакво како да си кажал лага? премолчена вистина = лага ????????????????????? |
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или една иста лага на сите |
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам проблем кога кажувам лага т.е. кога лажам (се препотувам, ме фаќа нервоза или почнувам да се смејам), додека кога ја кажувам вистината тоа го нема, колку и да е болна сигурно не е поболно ако истата следува после лага.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako go predocime ona sto smetame deka e vistina na nekogo, najcesto brza da ni dokaze deka ne sme vo pravo, mu vrakame so ista mera i toa se vikalo dijalog, kako koga vo skolo ne nateraa da si gi probame silite preku boks ( dojde eden bokser i ne poducuvase ), poveketo prijatelstva se rasturija nabrgu
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа ти се вика, дали си спремен да се соочиш со вистината, и дали вистината боли, дали откгога ќе ја дознаеме вистината, дали можеби човекот и со причина некогаш лажел, и дали ќе го разбере човек тоа... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na portata na eden konc-logor pisuvalo rabotata ke te oslobodi
biblijata na edno mesto veli vistinata ke te oslobodi Afro-amerikancite velat,nas pretsedatelot Linkoln ne` oslobodi , ... vo filmovite mozes da biras koj ke te oslobodi: Supermen, James Bond ... e sea, kade e tuka vistinata - ne znam |
||
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAMU KADE STO IMA POKORUVANJE NEMA VISTINA
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |