|
Библијата - лектира ??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Али баба и 40-те разбојници ќе ја обраБОТУВАМ КАКО лектира само не библијата нееееееее
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ВОЛШЕБНОТО САМАРЧЕ? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелелел бе сите сум ги читала од прво до четвто
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj raskazi gi.... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koja sakas?
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,БИБЛИЈАТА СИ ЈА ЧИТАЛА? |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kasni Porasni...(ona e prvata kniga koja sto sum ja procital)...ama sum ja zaboravil...bilo e toa pred dobri 17 godini |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema shansi za biblijata
a kasni porasni se pesni4ki, oni ne se raskazhuvet
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NiNa1..prvo da te a vtoro da te prasam ja imase za lektira..MILOSIJA...DECATA OD NASATA ULICA...nesto poprikladno za tvojata vozrast? |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
макијавели,... милосија се чита во 8мо,... кај може нина да ја разбере ???
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd..povtorno procitaj go postot i objasni mi go slednovo...kako
moze nekoj profesor/ka koi sto zavrsil pred 1990 god..koga MARKSIZMOT
bese glaven predmet a ne bilo kakov religiozen prdmet...SEGA DA SE
VPUSTA VO RAZRABOTKA NA BIBLIJATA SO SVOITE UCENICI..(KOJA ZA MENE E
KAPITALNO DELO) I NE MOZE OD DENES ZA UTRE DA PROCITA VAMU-TAMU NESTO I
DA BIDE SPREMEN DA IM ODGOVORI NA SITE PRASANJA NA UCENICITE??..
------------------------------------------------------------------------------------------------ Eeeeeej Makijaveli...aj zar treba sega da se vregame...za godinite...vregaj do 23:59 min, pa posle pobaraj procka i jas ke ti prostam i taka denes e Procka. Da te prasham zoshto mislish ti deka nie shto polagavme marksizam...navistina sme tolku verski zatucani. Dali zanesh ti deka nie bevme em komunisti, em marksisti, em site verski praznici si gi teravme...Veligden krshevme jajca,na Kolede palevme ogan i sobiravme pari, na Procka se maskiravme vo babicki, doktori... na Bajram jadevme najubava baklava... A biblijata ne se cita samo kako verska kniga...Eve ke ti kazam zoshto jas padnav prviot pat na ispit po detska literatura. Profesorot me prasha shto mi ostavi vpecatokvo Selska buna...Jas mu odgovoriv-siluvanjeto na Jana...on mene...vie toa so decata ke razrabotuvate...jas nego...vie ne me prashavte za decata... on mene 5 i dogledanje do drugata sesija. |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Библијата се обработува по предметот веронаука. А лектири си се друго нешто.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ШТО Е ТОА „ДРУГО НЕШТО“?
|
|
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто толку револт спрема библијата во средно?Oбјаснето е како се обработува.Зар подобар е предметот веронаука како задолжителен или изборен во основното образование?
Изменето од star - 09.Март.2008 во 21:49 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |