IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Русија им се закани на ЕУ и НАТО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Русија им се закани на ЕУ и НАТО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 18:16
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

RUSIJA E SEKOJ DEN SE POJAKA;PUTIN E CUDO OD COVEK ALAL DA MU E, SE STO PESE VO POSED NA MAFIJATA GO STAVI POD DRZAVNO UPRAVUVANJE ZA 10GODINI RUSIJA KE VLADEE SO SVETOT TOA E FAKT
da be! more i ruskiot ke mu go nametnat na celiot  svet a i posiroko,tolku ke ti bidat bidat jaki!

a be ,ti imas li i malku mozok? ili samo se zaebavas?газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
You live only ONCE!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 18:18
Originally posted by bond....james b bond....james b напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

RUSIJA E SEKOJ DEN SE POJAKA;PUTIN E CUDO OD COVEK ALAL DA MU E, SE STO PESE VO POSED NA MAFIJATA GO STAVI POD DRZAVNO UPRAVUVANJE ZA 10GODINI RUSIJA KE VLADEE SO SVETOT TOA E FAKT
da be! more i ruskiot ke mu go nametnat na celiot svet a i posiroko,tolku ke ti bidat bidat jaki! a be ,ti imas li i malku mozok? ili samo se zaebavas?газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Jas imam mozok prijatele i mnogu dobro pratam sto se slucuva vo svetot.
A ti izgleda mnogu filmovi gledas ,gledam james bond ti e idol.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 18:35
ne,prijatele ,ti imas samo oci,koi sto gledaat sto momentalno se slucuva i isi so koi slusa nekoi falbagii deka mozat da vlijaat poveke od sto mozat,samo poradi toa sto  imale bombi,dodeka sopstveniot narod im zivee bedno!
You live only ONCE!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 18:44
Originally posted by bond....james b bond....james b напиша:

ne,prijatele ,ti imas samo oci,koi sto gledaat sto momentalno se slucuva i isi so koi slusa nekoi falbagii deka mozat da vlijaat poveke od sto mozat,samo poradi toa sto imale bombi,dodeka sopstveniot narod im zivee bedno!

Jas licno nemam nikakva korist od Rusija ova sto ti go kazuvam se cisti fakti i momentalna sostojba na terenot, a ako tebe toa te boli ili ti preci ,toa e tvoj problem
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 20:19
...каде ни е сега Варшавскиот Пакт...намигнување
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 20:20
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

...каде ни е сега Варшавскиот Пакт...намигнување

Југославија не ни била членка на Варшавскиот пакт...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 20:21
lele ... ima li takvi sto ne go znaat toa? ... kukuuu
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 21:10
Путин не зборува, тој само работи- демонстрира, покажува и постојано во негов својствен стил- ладен.
Редоно е да се замислат НАТО/вци и ЕУ.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 21:54
Originally posted by handzar handzar напиша:

Mnogu subjektivno gi gledas rabotite, neznam kolku ja poznavas Evropa ama izgleda ne dovolno... Evropa igra k*rvinska politika ako moze da te iskoristi i krvta ce ti ja ispie, toa ti se korenite na kapitalizmot.. i nema tuka zosto da se cudis zosto im e podobro so ruski gas.. sekako uste ne se stignati na toa nivo da so nivnoto nivo na tehnologija i izvorite sto gi koristat da go zameni gasot, i od druga strana tie izvori denes im se poskapi odkolku gasot sto g cini od Rusija.. a za strujata se lazes, vo Evropa duplo e poevtina strujata nego u makedonija.. bidi siguren vo toaнамигнување

Neka se kreva, mene ne mi e krivo, naprotiv... ama jas ziveam sega a ne nekogas batka, kapirasнамигнување

Aj ne gi lazi lugjeto, Elektricnata Energija vo Evropa e so povisoka cena od taa na Makedonija.Sakas da ti ja skeniram smetkata koja jas vo mojov stan ja plakjam za struja sekoj mesec?????
  Evropa(barem Centralniot i Istocniot del) se grejat na GAS i toa go zemaat od Rusija.Sakas i taa smetka da ja skeniram i prikazam?

Zosto Germanija i pola Evropa bea zagrizeni koga Rusija se zakaci so Ukraina i koga im se zakanija deka ke gi zatvorat ventilite?? Zatoa sto ventilite avtomatski ke se zatvorea i za Evropa, bidejki minuvaat niz Ukraina.Vo Germanija se krena golema panika, bidejki nemaa opcii i preparacii, kako ke se great ovaa zima..

Изменето од Neonic - 22.Февруари.2008 во 21:55
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 21:58
ce se great nabrzo ... otkako vo albanija ce izgradat nuklearka kako sto pisuvaa nekoi medimu  смеењесмеењесмеење
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 22:03
E, pa ova e dobro. Preku vojna i politika da se stabilizira energetskata kriza.
Kade toa go ima?голема%20насмевка

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 22:50
Originally posted by orlov orlov напиша:

Путин не зборува, тој само работи- демонстрира, покажува и постојано во негов својствен стил- ладен.Редоно е да се замислат НАТО/вци и ЕУ.

Алооооооооооооооооооооооо,разбуди сееееееееееее...се скапа од сонување.
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 04:55
Originally posted by Omer El Faruk Omer El Faruk напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Путин не зборува, тој само работи- демонстрира, покажува и постојано во негов својствен стил- ладен.Редоно е да се замислат НАТО/вци и ЕУ.

Алооооооооооооооооооооооо,разбуди сееееееееееее...се скапа од сонување.

E pa neznam bash koj sonuva a koj ja kazuva vistinata???  голема%20насмевка

Ti ODDAMNA izgleda NE si ja videl kartata na Rusija, a Scqip?????  голема%20насмевка  намигнување

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 05:08
Od Vecer:

"Независноста на Косово е еклатантен пример како може со пари да се купи се. Косоварите буквално ја купија својата независност, ја искешираа пред корумпираните светски лидери, покрупни и поситни чиновничиња во меѓународните институции во ЕУ и Америка. Ја платија независноста со црни пари од мафијата, со истите оние долари кои ги собираа од дрогата што им ја продаваа на децата од нивните странски пријатели. Излобираа во американскиот конгрес, купија се живо и диво во Брисел. Ако не беа пари во прашање зошто толку се заложија сите да направат еден ваков меѓународен преседан после кој светот никогаш нема да биде истиот. Зарем, не звучи смешно кога САД велат дека независноста на Косово е нивен национален интерес. Зарем една опустошена земја со три ниви и две штали за говеда, со најголем процент на неписмено население во Европа, без индустриски објекти, без свои извори на струја и вода и со илјадници таканаречени борци во резерва кои се платени да не работат, може да биде толку важна за една светска велесила. Апсурдно. Кешот е во прашање и ништо друго!"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.