|
Русија им се закани на ЕУ и НАТО |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ,ti imas li i malku mozok? ili samo se zaebavas? |
||
You live only ONCE!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam mozok prijatele i mnogu dobro pratam sto se slucuva vo svetot. A ti izgleda mnogu filmovi gledas ,gledam james bond ti e idol. |
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne,prijatele ,ti imas samo oci,koi sto gledaat sto momentalno se slucuva i isi so koi slusa nekoi falbagii deka mozat da vlijaat poveke od sto mozat,samo poradi toa sto imale bombi,dodeka sopstveniot narod im zivee bedno!
|
||
You live only ONCE!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas licno nemam nikakva korist od Rusija ova sto ti go kazuvam se cisti fakti i momentalna sostojba na terenot, a ako tebe toa te boli ili ti preci ,toa e tvoj problem |
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...каде ни е сега Варшавскиот Пакт...
|
||
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Југославија не ни била членка на Варшавскиот пакт... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele ... ima li takvi sto ne go znaat toa? ... kukuuu
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Путин не зборува, тој само работи- демонстрира, покажува и постојано во негов својствен стил- ладен.
Редоно е да се замислат НАТО/вци и ЕУ. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ne gi lazi lugjeto, Elektricnata Energija vo Evropa e so povisoka cena od taa na Makedonija.Sakas da ti ja skeniram smetkata koja jas vo mojov stan ja plakjam za struja sekoj mesec????? Evropa(barem Centralniot i Istocniot del) se grejat na GAS i toa go zemaat od Rusija.Sakas i taa smetka da ja skeniram i prikazam? Zosto Germanija i pola Evropa bea zagrizeni koga Rusija se zakaci so Ukraina i koga im se zakanija deka ke gi zatvorat ventilite?? Zatoa sto ventilite avtomatski ke se zatvorea i za Evropa, bidejki minuvaat niz Ukraina.Vo Germanija se krena golema panika, bidejki nemaa opcii i preparacii, kako ke se great ovaa zima.. Изменето од Neonic - 22.Февруари.2008 во 21:55 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ce se great nabrzo ... otkako vo albanija ce izgradat nuklearka kako sto pisuvaa nekoi medimu
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E, pa ova e dobro. Preku vojna i politika da se stabilizira energetskata kriza.
Kade toa go ima? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алооооооооооооооооооооооо,разбуди сееееееееееее...се скапа од сонување. |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa neznam bash koj sonuva a koj ja kazuva vistinata???
Ti ODDAMNA izgleda NE si ja videl kartata na Rusija, a Scqip?????
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od Vecer:
"Независноста на Косово е еклатантен пример како може со пари да се купи се. Косоварите буквално ја купија својата независност, ја искешираа пред корумпираните светски лидери, покрупни и поситни чиновничиња во меѓународните институции во ЕУ и Америка. Ја платија независноста со црни пари од мафијата, со истите оние долари кои ги собираа од дрогата што им ја продаваа на децата од нивните странски пријатели. Излобираа во американскиот конгрес, купија се живо и диво во Брисел. Ако не беа пари во прашање зошто толку се заложија сите да направат еден ваков меѓународен преседан после кој светот никогаш нема да биде истиот. Зарем, не звучи смешно кога САД велат дека независноста на Косово е нивен национален интерес. Зарем една опустошена земја со три ниви и две штали за говеда, со најголем процент на неписмено население во Европа, без индустриски објекти, без свои извори на струја и вода и со илјадници таканаречени борци во резерва кои се платени да не работат, може да биде толку важна за една светска велесила. Апсурдно. Кешот е во прашање и ништо друго!" |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |