|
Дали се согласувате со ова.. |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[
Hektor: ...мене ми паѓа чудно зошто во целава реченица мора да постои зборот к*рва , глупа пословица за мене , без везе , домаќинка во КУЌАТА а не во КУЈНАТА , што знам без везе Ако, ако. Кој сака идеална жена како горната - да му даде господ: За првата „намена“ - да плаќа билет-влезница за у кујна за да не и го расипе „кујнскиот естаблишмент“ а за втората „намена“ - да си зема бројче за да знае кога нему му е редот. Изменето од filmadzijka - 22.Февруари.2008 во 10:35 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova me potseka na vicot koga doktorot i dava upatstva na soprugata na bolniot kako da se odnesuva so nego ako saka da prezivee:
- Ne smees popreku nikogas da go gledas, ne smees da mu vikas, da go kritikuvas, da go teras da raboti sto neke, da bides nasmeana so nego itn. Izleguva zenata od ordinacija kade ja ceka mazot : - I sto ti rece doktorot ? - Deka ke umres ! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...filmadzika...aj ne prai serii mnogu......koa se vika k*rva se misli na lagerica bre, koa ke te grabne i ona da te stopi sho se vika, a ne da lezi ko nekoja "zdrvena Marija" polu frigi -zigi... ...bukvalistka ni edna... ...d'n si ti vodolija sluchajno filmadzike, ili nesho ne ti ide seksot pa se bunish za majstorijata na takonazvanite majstorici u krevet "k*rvite" pod navodnici a, posho oni se del od mashkite sonoi... ...ice queen-Filmadzikata...hihihihii |
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини ако ти го расипав сончето Колку за твојот обид да ме профилираш, не сум водолија, туку шкорпија а за другото... не куди коња којег ниси јахао Инаку, имам едно прашање за тебе. Ако идеалната жена треба да е „к*рва“ в кревет, која е метафората за идеален маж? (колку да знам какви перформанси да барам кај идеалните ) Поздрав од Ice-queen |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини ако ти го расипав сончето Колку за твојот обид да ме профилираш, не сум водолија, туку шкорпија а за другото... не куди коња којег ниси јахао Инаку, имам едно прашање за тебе. Ако идеалната жена треба да е „к*рва“ в кревет, која е метафората за идеален маж? (колку да знам какви перформанси да барам кај идеалните ) Поздрав од Ice-queen [/QUOTE] ...znaev... ...za ova prashanje ke treba da prashash nekoj pokompetenten...ja pojma neam koj i kakov treba da bide mr-idealisimo...otvori si tema pa moz ke kazat i mushi i zenski...imash tuka dosta varijacii...siguren sum deka ke se najde mr-perfect...kakov treba da e... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТАРЗАН! |
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој депилираниот тип што се чука во гради и се дере ААААааАаАаАаАаАААА!!!???? Што му треба логопед? Хм. |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ауу, депилиран е?
Секаде? .... Не бе, грешка си. Кај се депилира таму во шумата? Што муабет ќе правите во кревет? Темава е, идеален за секое катче од куќата, посебно. Не му крши атер на Вел сега |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da be nebiva ater da se krshi...drugo nek se podkrshue...lom sve, pa i kuklichkite po soba neka letaat ako treba...hihihihihihii |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Делумно.
Домаќинка треба да е секако, ама во мојата куќа. к*рва и тоа со тапија, но само во мојот кревет. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nee taka sega ja ako su zena da seda samo vo kujna i koga ke mu se prisakat vo kreved e za toa se zeznal trebet da me postujt ako vistinski me sakat pa na svoj nacin ke se razbereme
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bi dodala i "dama koga e vo drustvo" i DA so dopolnuvanjeto koe go dadov se sl*gam deka toa e ona sto mazite go baraat od nas
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da bas zosto ili se sl*gate so ova
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |