IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Скопје ќе има нова градска плажа?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Скопје ќе има нова градска плажа?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
Автор
Порака
Античкиот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поглавица Тешки Очи

Регистриран: 14.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Античкиот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 18:01
Чим ти така велиш - ево јас јавно им се заблагодарувам на сите скопјани за сите цивилизациски придобивки кои после нив дојдоја...Значи фала ви за лифтојте и зградите и фала што целиот буџет не само од охрид туку и другите градови, вие така умесно и домачински го трошите...ЛОЛ ЛОЛ

ПС. Таа идејата кај нас да плаќет а во вардар да се капет - морам да признам -многу ме бендиса...лол..лол...
ППС... па како не им текнало.. чартер да одет од скопје солун- по вардар...лол
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 21:50
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Пууу пизмаџиии бреее. Си имате реки, си имате градоначалници, песок може  да ви позајмиме, напрајте си и вие плажи бре.голема%20насмевка

So ogled na toa deka pojma nemas kako izgleda Bitola poveli i ti napravi plaza na rekata Dragor.

Ama gledaj kaj satot da e inaku nisto od biznisot
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 21:52
абе.... додека ви трошат пари на глупости Охриѓани и Скопјани се караат, парите се и на едните и на другите и ги фрлаат во вода, во промашено нешто, без разлика дали се работи за Скопје или друг град, зарем е битно, сите живееме во една земја!

Изменето од Анастеа - 07.Јуни.2010 во 23:11
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 22:59

Најадекватна за к’пење на скопјанишчана мене ми се чинит реката Лајнарка во Прилеп. И онака прилепчани се в поле на тутуно од рано в зори. Лајнарка е таман е за нив, шчо ќе го гн’сет езероно, ко Сатеска да не е доволна. 

Е, а после ќе ми кажите дека не се пуштале патки пред сезона, марее. Не само патки, ами и орли имет, толку се намножија тоа скопјанишчана.

голема%20насмевка

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 23:02
КРАЈ - препукувања Скопјаништа - Охриѓаништа повеќе да нема на темава инаку ќе се караме!
Ја расипавте темата, па уште и фекалии фалат!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 10:57
a,...kako ke ja vikate,...mala copacabana?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:08
Originally posted by brza brza напиша:

a,...kako ke ja vikate,...mala copacabana?збунетост

Асправалта или Паралија, може и Платамона
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:34
Коце*ана. ;)

Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:00
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:40
kocee*ana?!....da da,...moze!да

Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:00
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 12:50
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

КРАЈ - препукувања Скопјаништа - Охриѓаништа повеќе да нема на темава инаку ќе се караме!Ја расипавте темата, па уште и фекалии фалат!

Фекалии не фалат - ги има во Вардар колку што сакаш!.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 12:58
"The kocee*ana river beach"

...eejj,изненадување..kako spektakularno zvuchi,...veruvam deka i CNN ke se fati za nea,..i ke spushti duri i cenata  za reklama ,..samo da ja ima na nejzinite "strani".аплауз

Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 13:12
А дали може едно вакво мало плажиче и на Серава?
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 18:26
Aman so vakvi * muabeti. Nema smisla ponatamu da diskutirame za opshtestveni i politichki temi vo zemjava: kakov narod, takva drzhava, takva vlast.

Za plazhava: teshko mi beshe statuive, Ajfelova, i drugive gluposti vo centar da gi prifatam. Shtom toa go prebolev, od nemajkade....pa za plazha taman rabota! Neka si troshat...Sto vsushnost, napravivme za da gi sprechime?
Se nafrlivme edni na drugi so * muabeti!

Изменето од Kali - 08.Јуни.2010 во 22:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 13:25
Originally posted by Kali Kali напиша:

Aman so vakvi * muabeti. Nema smisla ponatamu da diskutirame za opshtestveni i politichki temi vo zemjava: kakov narod, takva drzhava, takva vlast.Za plazhava: teshko mi beshe statuive, Ajfelova, i drugive gluposti vo centar da gi prifatam. Shtom toa go prebolev, od nemajkade....pa za plazha taman rabota! Neka si troshat...Sto vsushnost, napravivme za da gi sprechime?Se nafrlivme edni na drugi so * muabeti!

Народов нема цврсти цокули ( гојзерици) за да ги исшутира, или по нашки да ги исклоца.А нема ниту стискаец.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.