|
Уривање на Хеликоптер на АРМ |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонштината се градела низ драматични и трагични настани...Мислам дека тоа не челичело, затоа сме останале да битисуваме од најрани времиња...
Да го имаш човекот што во стариот век отишол до крајот на тогаш познатиот свет, па да го изгубиш на чекор до воспоставувањето на светска империја и уживањето на плодовите од освојувањата... Да го имаш илинденскиот идеолог во кој се гледал спасот од турското ропство, па да го изгубиш 3 месеци пред востанието... Да го имаш најубавиот машки светски глас, па да го изгубиш на миг пред да го запознае светот... |
||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj ti go kaza toa, treskajte gluposti i tesete se taka, dalkeku ke stigneme so ovakva patetika |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Богами Моира имаш право.Какви пациенти има по форумов се песимистички настроени.Па да му се сневиди мора да се гледа на работите оптимистички не цел живот да се гледа на некои работи песимистички.... Од византијци, од бугарофили, од македонски бугари, шајкачи ,шешељовци, се наоѓа и по некое грче на форумов, до Нови Македонци..... . А заборавив и да ги наведам и тие со мешана крв и брачата нормално, абе форумов е еден гулаш од народи што да ти кажам..... П.С. Ова е чисто офф топик терајте по темата... |
||
alekmkd
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA DALI KE NE PRIMAT VO NATO
|
||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne bi prejudicirala kako padnal helihopterot, ama mnogu simptomaticna mi bese izjavata na A.Duma.Site edinaestmina zaginale od mehanicki povredi koi gi zadobile od padot i umrele momentalno.
Mene taa izjava poveke mi licese kako da e dadena za da se smiri javnosta i da se utesat semejstvata na zrtvite deka ete nivnite ne se macele koga umirale. Stvarno denes medicinata e napredna, ama kako od jaglenisani tela utvrdija deka site do eden, ama bas site umrele od padot.Poverojatno ke bese da recese deka nekoi umrel i od eksplozijata na gorivoto.Vaka dadenata izjava ostava mesto za somnez. |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a од кај ти знаеш дека се јагленисани? |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако веќе морале да замат ДНК за идентификација, значи дека биле јагленисани.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od snimkite sto gi gledame na televizija se gleda deka od helihopterot ostanal samo pepel.Pa kako togas telata nema da bidat jaglenisani?
A slusam na A1 deka na mestoto na nesrekata nivoto na radiacijata bilo pogolemo za 50 pati.Od sto? |
||
+PRIPOR+MACEDONIAn+
Нов член Регистриран: 13.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bog da gi prosti i neka im e lesna zemja na site sto gi dadoa zivotite za Makedonija i nejzinata afirmacija nadvor od Makedonija...
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од снимките баш се гледаше добар дел од хеликоптерот во еден дел... не знам од кај ти оваа идеја... |
||
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas osven toj basketot sto postojano go davaat na snimkite kako i trkaloto vrz pokrivot na edna od kukite, drugo ne mozam da vidam.
Na koja televizija vide dobar del od helihopterot? |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам на која беше, како да беше добар дел од задниот дел од трупот на хеликоптерот речиси целосен.
а и второ, каква е таа ДНК анализа што ја направиле за 24 часа? кога земале од роднините, па од телата, па споредба??? идентификацијата има ли некаде каде што пишува дека е направена со днк анализа? |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti Adjija izgleda ne si vo tek so sovremenite napredni tehnologii, ne li gledas CSI
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |