|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ev
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEPOSTOI VISTINSKO DRUGARSTVO MEGJU MAZ I ZENA
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели сум налбољи а? Сега сакаш да се фатиме?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VISTINSKOTO DRUGARSTVO POSTOI
p.s.ova nemoze da go razbere nekoj koj nemal licnost od sprotivniot pol kako svoj blizok od samoto detstvo
|
||
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze da ima prijatelstvo megju maz i zena, ama samo pod uslov da ne se privlekuvaat voopsto megju sebe ..
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
то бе мишел...
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема врска. Еве мене Мишел ме привлекува, а сепак ми е пријателка
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEPOSTOI VERUVAJTE
Akoj vikanekoj imam 2 3 drugarki toa se trakataski na kafe muabet i po nekoja kokakola zborime za edna edna edinstvena koja ti e prijatel , golem , vazen - sakas so neja nego da si zasto se custvuvas blizok a ako misli na trakataski- da,,, so te tera da se sexas so niv ako imat krivi noze a ne si zapalen koto robinson - toa da ako zborite za vakvi togas batali ja temava vrska nema |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahhahah abe mishel so toa so se nerazdvojni prijateli vekje se privlekuvat |
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДЕФИНИТИВНО ПОСТОИ, затоа читај подолу, Во старт ја побивам твојата теоријата. Велам теорија, затоа што во пракса лично Јас имам две другарки веќе триесет и пет години кои и денес си ги сакам како сестри. Теоријата ви паѓа во вода. Простете но така е. ......сега знај дека постои....... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas mislam deka ne postoi iako sum imal bliska licnost od sprotivniot pol i samo edna misla vo glavata .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za orlov
imas ti trakataski a ne prijatelka kako so treba Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 00:39 |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин, јас воопшто не мислев на тракаташки како што ги нарекуваш. Имам другарка, инаку многу убава и згодна, со која сме делеле идобро и зло, со која сум спиев во ист кревет (на одмор кога сме немале доволно место) итн итн..и никогаш кон неа немам помислено нешто еротско, ниту пак сум ја погледнал како што би ја погледнал некоја која сакам да ми биде девојка. Пак ке нагласам, другарка ми е згодна, не сум геј и таа не ме привлекува еротски бидејќи ми е како сестра... не знам дали имаш сестра, инаку полесно ќе го разбереше ова.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |