IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Боки 13
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Боки 13

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
Автор
Порака
vrapce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrapce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:30
boki 13 e odlicen
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 13:08
Ovakvo nesto na medium! moze samo kaj nas.Vrski samo vrski nikakov kvalitet.Sreka sto imam izvor i daljinski.
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:07
Originally posted by vrapce vrapce напиша:

boki 13 e odlicen
E OVA NE MI SE VERUVA
Кон врв
LIPS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Локација: Italy
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LIPS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 03:35
ee CONTESSA i mene ne mi se veruva, ali se po svetot. covekot neznam dali e za smeenje ili za placenje
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 04:27
poveketo ovde znaat deka sum gay...so nekoi od niv se imam i zapoznaeno minatava sabota i zurkano u Kastro...toa manje bitno...ovde se zbori za Boki 13....koga izleze,koga se pojavi prvpat...GO MRAZEV..jas sum gay...Ali koga ke go videv nego se derev i urlav kon televizorot...peder debel..zena edna..svijna od covek..prepotentno voajersko pederiste..i uste milion gadosti sto ne se svojstveni za mene....
....Od togas pominaa nekolku godini i sega so kranata glava mozam i pred site ke kazam...Boki 13?...MAJSTORE...kapa ti simnuvam....napravi nesto od sto site moralni Makedonski puritanci se zgrozuvaat...Kolku i da go mrazite...site go gledate...dali poradi seir..provokativniot nastap,gostite,provokativnite prasanja,nonsalantniot odnos,na momenti (priznavam) i vulgaren....no on gi ima najgledanite 50 minuti vo Makedonskiot eter...ne se toa ni A1 Vestite..Sitel so Dnevnikot,Lila Debila i kompanija uste pomalku...BOKI 13 E NAJGOLEMOT SHOWMAN U MAKEDONIJA...Decko,sto saka da bide zena..Decko u telo na zena...ne e ni bitno.....Na sto lici debilnana emisija na Lila Debila?...ili Opusteno,,,120 minuti so Toni I ona rastenieno (fikus najverojatno) nareceno Dejan.....totalen sh*t....zatoa..dali ke go sakate ili mrzite seedno...sekoj ponedelnik TV priemnicite na 70% od Makedonska ppulacija se na A1 TV..toa se nema nikogas sluceno...vakov,takov,on e svoj..pozadi sebe osven extrovertnosta ne vlece ni reden skandal...sto ne bi mozelo da se rece i za drugi TV faci..(ne me vlecete za jazik)...zatoa...Boki 13..ne te obozavam,ne te ni sakam,uste pomalku mrazam...no majstore..ona sto ti go pravis vo drzava narecena Makedonija vo 2008 god...zasluzuva samo edno....kapaa dole majstoreнамигнување
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 14:53
време е да го искењам и бојанчо денес и да завршам со мојот плоден опус , опис , пустење , пустиње. Онаа дебела маторица , ми личи на свински газ , плус и педер е , боже сачувај , дали може да биди и на бетер ниво работата , следно што ќе слушнам можеби е дека му се кењале во уста оти се задоволува со такви работи , оти хомо шемата не е модерна , сега во мода е кењање во уста за да бидиш интересен во етер , а не како Газис или азис ко му ебе матер , БОЈАНЧО ЈАДИ ГОМНА емисијата ќе има енормна гледаност а мислам дека и би би си че ти прата контракт . Јас повеќе им се смеам на луѓето што го гледаат . Она треба да го затворат во карантин да не шири смрдеа , срамота е ова да биде во етер . Деца гледаат бе тоа
. Онај деген треба да се игнорира.
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 15:01
Go gledam sekoj den...vo komshii,odi kaj DECKA i..
MME..ima bolju make-up nego ja...лутина
Skogash so tashnicka,...oblechen-aзбунетост...so krzneni bundichki...
prosto mi e sram koga ke zastaneme eden/na do drug/a...црвенеењецрвенеење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 15:03
Боки е п....................е.......................д..............е.................р
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 17:47
мене ме чуди што има за боки во мода и убавина
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 20:52
јас до пред некое време не знаев кој е бојан 13, ама на интернет прочитав и ми стана јасно и после тоа коментирав во една тема тука на форумот и морам да повторам дека  дечкото е лудница.

Кога ке дојдам во Македонија, имам желба да се запознаам со него, само ке мора да најдам некој што го познава , оти  сакам со свои очи да се уверам што толку имате против него,   јас на интернет го гледав ми остави супер впечаток  инаку не сум го гледала  на  телевизија.

БОКИ ЗАКОН СИ МАЈСТОРЕнамигнување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 21:22
..... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ,MONA..МЕ ИЗНЕНАДУВАШ!!!ААААА,ГОТОВО......АМА ГОТОВООООО,КРАЈ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 21:30
хехехеххех  загор  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

готово е значи,  дојде крајот сршено%20срце голема%20насмевка

загор, ке бидеш ли љубезен да ме запознаеш со боки ? бакнеж
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 21:36
Originally posted by hektor hektor напиша:

време е да го искењам и бојанчо денес и да завршам со мојот плоден опус , опис , пустење , пустиње. Онаа дебела маторица , ми личи на свински газ , плус и педер е , боже сачувај , дали може да биди и на бетер ниво работата , следно што ќе слушнам можеби е дека му се кењале во уста оти се задоволува со такви работи , оти хомо шемата не е модерна , сега во мода е кењање во уста за да бидиш интересен во етер , а не како Газис или азис ко му ебе матер , БОЈАНЧО ЈАДИ ГОМНА емисијата ќе има енормна гледаност а мислам дека и би би си че ти прата контракт . Јас повеќе им се смеам на луѓето што го гледаат . Она треба да го затворат во карантин да не шири смрдеа , срамота е ова да биде во етер . Деца гледаат бе тоа
. Онај деген треба да се игнорира.

kompletno go podrzuvam gore navedeniov muabet so mal dodatok > svinju treba ubiti zbog dobrobit nacije , pothitno <
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 21:56
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

хехехеххех  загор  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаготово е значи,  дојде крајот сршено%20срце голема%20насмевказагор, ке бидеш ли љубезен да ме запознаеш со боки ? бакнеж

...ЈАК ЗБОР НЕМА ШТО!..А ТОЈ, НИ НА СОН ДА НЕ ГО СРЕТНАМ, А НЕ УШТЕ ДА СЕ ПОЗНАВАМ СО НЕГО....!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.