|
Konjak muabet |
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas neznam so se ovie nateganja
abe kaj se videlo deka ima neso podoro od Z'ta vakvi pisuvanci licat na totalno neznaenje moze da ima polemiki za fotoaparati no za Z'ta diskusija e ne samo neadekvatna tuku i zabraneta so MAK zakon Изменето од anakin - 25.Ноември.2007 во 10:51 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za z'ta se sl*gam, a i dobar konjak ne odbivam.
Za normalna upotreba pretpocitam Ouzo, Gin (po moznost Gordon's i John Daniels) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven ako ne e odlezana, inaku se znae staroto pravilo: Koj pie neodlezana rakija , samiot ja odlezuva i glava go boli do sosednata soba
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj li zbor pa sega mu preci na forumov, pa sto siba zvezdicki?!?!?!
sl*gam sla sl*g sl*ga lag laga lagam aga agam Bas da vidime |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bes ga, znaci sl-a-g spominjanje niks
|
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam so Mire za uzoto ,no moj konjak vo uzata e Sans Rival so 46% jacina i bez glavobolki posle.
Sepak i konjakot na Zoran bese ludnica, taka da za salata prifakam uzo i zta (odlezana barem 5 godini), a za opusten muabet na mesta kaj sto nema salata pretpocitam XO konjak |
|
Born to be alive...
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vakvi muabeti go prekrsuvate Mak zakon broj 1
alinea 3 koja glasi .... na masata pred bilo so da se stavi, mora da stoi odanocena salata so DDV 18% i polni caski rakija normalno neodanoceni 18% ( domasna produkcija)no zatoa so jacina ne pomala od 5o%. Pred konzunacija treba da se cuknat caskite na site prisutni i da se kaze na zdravje ( ziveli- se kaznuva so drug zakon za pravilno lingvisticko izrazuvanje na naselenjeto) i caskite da se ispraznat......... e ova stoi vo alinea 3 taka da kje bidete prijaveni kaj nadleznite organi ako prodolzite so muabeti koi naveduvat na cin krsenje na gorespomnatiot zakon Изменето од anakin - 25.Ноември.2007 во 11:10 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe da te odobrovalam da ne me prijavis kaj nadleznite, ke ti kazam kako mi bese koga piev negotinska zolta odlezana 27 godini. e od taa mavnav za nekoi pol saat dve plasticni casi (golemi) oti nemase kaj da ja ostavam i morav da ja drzam vo raka, a potoa probav stara z'lta i mislev deka probav ocet, baska sto i glava ne me zabole .nitu cekor mi se promeni a sepak sum kokakolicar
|
|
Born to be alive...
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro se izvlece ovoj pat, no pazi
zakonot za lustracija ne e izlgalasan a kodosilakot e uste dozvolen |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kodoslukot ni e vo krvta, sum go osetil toa na svoja koza od prokletite spiuni, nerazbrani trgovci
|
|
Born to be alive...
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=28487
da se znae koj e primeren gradjanin i ne krsi Mak zakoni Изменето од anakin - 25.Ноември.2007 во 11:21 |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO MALKU TI E ANEMICNA TAA Z'TATA
|
|
Born to be alive...
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
misli so sakas SEGA IMAS VO ZIVOTOT EDEN NEPRIJATEL VISE |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Born to be alive...
|
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |