IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 35>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:17
По мене нема компетентен што може да превземе одговорноста за државата.
И на крајот на краиштата нас не ни треба обичен човек со мани и доблести, нас ни треба супермен, само тој може да ги изговори тие ветувања со кои не трујат секојдневно
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 14:59
Originally posted by nelson nelson напиша:

a , zosto? vlada, pretsedatel, gradonacalnici ili ti lokalna vlast ke e vo racete na eden covek....na sto toa lici?

A kako sto minuva vreme...se poveke mi se cini deka ovaa godina ke ni se sluci obamizacija!

Па колку што ме држи меморијата од 1994 до 1998 година целокупната влас беше во рацете на сегашната опозиција и види чудо никој не се бунеше,секој ја почитуваше вољата на народот.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 14:53
a , zosto? vlada, pretsedatel, gradonacalnici ili ti lokalna vlast ke e vo racete na eden covek....na sto toa lici?

На демократијанамигнување
Колку и да не ни се допаѓа, ова е резултат на нашата плуралистичка демократија.
Никој не е виновен што опозицијата е слаба т.е. во кома.
И никој власта не ја земал насила, туку на легални избори, преку гласовите на граѓаните.
Подобро ќе е за општеството да имаме јака и конструктивна опозиција, да имаме “шаренило“ во сите нивоа на власт.
Но тоа е што е и се’ додека некој не седне здраво да ја консолидира и реконструира опозицијата (пред се’ најголемата партија) нема изгледи за придвижување на работите.
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 14:29

A kako sto minuva vreme...se poveke mi se cini deka ovaa godina ke ni se sluci obamizacija!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 14:26
sto mislite da li ke se mirni ? za regularni veke znam deka nema da se..голема%20насмевка
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 12:13
Фрчкоски лаже, затоа Бранко му верува

Poubavo naslovena statija shto gi opishuva dvajcata AMIN! среќа

Кон врв
MIJATA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Декември.2008
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIJATA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 23:03
Originally posted by vtaleska vtaleska напиша:

Ako bidi Ivanov Makedonijo Spremise da si gi zatvoris granicite i da zapadnis vo uste pogolema kriza od ovaa sto vladee vo svetot-----------Makedonijo crno ti se pisuva so Ivanov pretsedatel.

EPTEN GO PRETERAVTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
vtaleska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vtaleska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 15:43
Ako bidi Ivanov Makedonijo Spremise da si gi zatvoris granicite i da zapadnis vo uste pogolema kriza od ovaa sto vladee vo svetot-----------Makedonijo crno ti se pisuva so Ivanov pretsedatel.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 15:19
ostaj go ...orlov...neka se poraduva uste nekoj den...greota e covekot...
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 14:49
Абе изгледа Ѓорѓе ќе биди.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:28
Е, а на другар (инаку член на вмро) му се јавуваат на телефон и му викаат: сеа ќе те поврземе со бел/црн бумбар - и да дадеш глас за тоа и тоа! Ете како се создава јавното мислење г-дин Иванов! :)))
No expectations, no disappointments!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:04
a uste onie koi gi zapisuvaat na spisocite kako sigurni glasaci za VMRO, ke ti kazat --- neeeeeee , takvite spisoci SDSM gi pravi ....

zosto lugjeto zaboravaat sto kazale den porano
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 00:00
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Originally posted by butel2 butel2 напиша:

sega pred malku mi zvoni telefonot...od stabot na VMRO_DPMNE i bla bla bla.... ke glasate li za nas?

sramota

TEBE TI ZVONAT NA TELEFON. SESTRA MI OD RABOTA JA KACIJA DIREKTNO VO AVTOBUS I PRAVO NA MITING I PLUS I REKLE ZA NAREDNIOT DEN DA DONESE USTE PET LUGJE SO NEA. DEMEK BILA NOVOVRABOTENA. E TOA E SRAMOTA
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

VMRo i se e mozno ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:57
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

sega pred malku mi zvoni telefonot...od stabot na VMRO_DPMNE i bla bla bla.... ke glasate li za nas?

sramota

TEBE TI ZVONAT NA TELEFON. SESTRA MI OD RABOTA JA KACIJA DIREKTNO VO AVTOBUS I PRAVO NA MITING I PLUS I REKLE ZA NAREDNIOT DEN DA DONESE USTE PET LUGJE SO NEA. DEMEK BILA NOVOVRABOTENA. E TOA E SRAMOTA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.