|
Со шминка или без? |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My opinion: Зависи: на некои им стои шминка, а на некои НЕ. Зависи и од приликата! А бе Ајнштајн не бил глуп кога рекол СЕ Е РЕЛАТИВНО! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас се прашувам истото Мариа...
по се изгледа пак се повторува онаа народната
убавите крушки ги јадат.......
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas prirodnata i nenapadnata sminka izgleda poprivlecno,bez razlika dali e dnevna ili vecerna..nezen priroden izgled e sekogas in
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
George W. "Horse Tail" Bush, before George W. "Horse Tail" Bush, after Gotovo.....,dosta e,veruvam deka se uverivte deka e podobro-so shminka |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum za BUSH da ne se ismejuva prema mene najdobro e da se tura slika na narednata individua odam da ja najdam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dora Bakoyianni bez sminka
a so sminka a so komleten tretman |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj go najde...choveche....ke se otrujam....(ko'bajagi)
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO SAKATE RECET ALI SMINKATA PRAVI CUDA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шминка користам многу малку, да не речам ич , само маскара за очи и лабело се доволни за да го постигнам посакуваниот изглед, а во тоа се увери и колегата од форумот NRGMKD
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeni se sminkaat zosto toa e obicaj dokolku minuva niz tuga niva so morkovi i krastavici
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro sekoj den sum nashminkana...
Naviknata sum da se gledam so make up na mene..
Navika,pusta navika
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum sekoj den nasminkana samo so pudra,maskara,nekogas moze malku podiskretna senka i sjaj za usni.Ne sakam napadna sminka, no pretpocitam koga devojkata e sredena ne zaradi drugite tuku zaradi sebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |