![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 52> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TUKA E SAMO NE GO GLEDAS...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Avionska karta i 50-godishen besplaten prestoj
na Bora Bora... |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Ja temava ne ja staviv na forumov za da se raspravate,tuku da go iskazete svoeto mislenje
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
topsexy....kako prvo kazav sto ke me napravi posrekna....a temata glasi sto ke ve napravi posrekni.
Kako vtoro pod "raspravanje" ne mislev na nesto negativno, zosto negativna raspravka moze samo da me napravi ponesrekna....mislev na rasprava onaka kako sto komunicirame jas i toj. Simpaticno razmenuvanje na stavovi i mislenja na nekoji temi. ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Ok...ako toa u tvoja smisla e paspravanje
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Mozebi pogresno sum se izrazila.
Jas sum kriva. |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
MORE. NE ..!!!TI DOBRO SI SE IZRAZILA ..SAMO JAS LOSO PROCITAV....AUUU!!!!...GODINI...TOA E TOA...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
kaj sakas da odis?
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Katherine Hiegl, Amy lee, Beyonce knowles, и асистенката по јавни финансии да ми го греат креветот(ова сум го кажал многу пати претходно
![]() Мислам дека отприлика тоа ќе биде доволно сега за сега, за понатака здравје. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Paris Hilton kao hipnotizirana da trcka po mene
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
samo da trcka???
![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bitno e da ne se sfati pogresnoto,kako ja sega loptice
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |