IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 52>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 13:07
Originally posted by loptica loptica напиша:

Da se pojavi Palestinec na forumov.
Nigde go nema....a obozavam da se raspravam so negoсреќа

TUKA E SAMO NE GO GLEDAS...газење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 13:26
Avionska karta i 50-godishen besplaten prestoj
na Bora Bora...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 17:16

Da se pojavi Palestinec na forumov.
Nigde go nema....a obozavam da se raspravam so negoсреќа

Ja temava ne ja staviv na forumov za da se raspravate,tuku da go iskazete svoeto mislenje
Кон врв
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 17:22
topsexy....kako prvo kazav sto ke me napravi posrekna....a temata glasi sto ke ve napravi posrekni.
Kako vtoro pod "raspravanje" ne mislev na nesto negativno, zosto negativna raspravka moze samo da me napravi ponesrekna....mislev na rasprava onaka kako sto komunicirame jas i toj.
Simpaticno razmenuvanje na stavovi i mislenja na nekoji temi.среќа
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 17:43

topsexy....kako prvo kazav sto ke me napravi posrekna....a temata glasi sto ke ve napravi posrekni.
Kako vtoro pod "raspravanje" ne mislev na nesto negativno, zosto negativna raspravka moze samo da me napravi ponesrekna....mislev na rasprava onaka kako sto komunicirame jas i toj.
Simpaticno razmenuvanje na stavovi i mislenja na nekoji temi.среќа

Ok...ako toa u tvoja smisla e paspravanje
Кон врв
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 19:45
Mozebi pogresno sum se izrazila.
Jas sum kriva.
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2007 во 20:41

Jas sum kriva.

MORE. NE ..!!!TI DOBRO SI SE IZRAZILA ..SAMO JAS LOSO PROCITAV....AUUU!!!!...GODINI...TOA E TOA...!!!воздивнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 17:11
Originally posted by mrdnat mrdnat напиша:

da mrdnam od zemjava!

kaj sakas da odis?
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 17:20

Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 17:59
Katherine Hiegl, Amy lee, Beyonce knowles, и асистенката по јавни финансии да ми го греат креветот(ова сум го кажал многу пати претходноплазење. 300 милиони евра на сметки во неколку банки. Здравје поточно многу здравје.

Мислам дека отприлика тоа ќе биде доволно сега за сега, за понатака здравје.голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 18:09
Paris Hilton kao hipnotizirana da trcka po mene
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 18:11
samo da trcka???збунетостзбунетостзбунетост
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 18:14

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 18:15

Jas sum kriva.

Bitno e da ne se sfati pogresnoto,kako ja sega loptice
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.