IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 597598599600601 931>
Автор
Порака
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 21:31

pls kazi dali se gleda slikata.i normalno ovde so ke se pravi.Big%20smilesakas i tebe nesto da mi te pocastime?Smile

Don't wory be happy :)
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 21:35
јас не ја видов претходната сликичка
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:31
Sorry so ne bev tuka da ve posluzam,ali se karav so striptizetite,previse pari baraa za da igraat...
Za Queen Bitch i Skorpija eve gi pivataLOL
A vie sefice mozda ke sakate da pocnete vecerva so casa sampanj(i jagodi,normalno!)LOL
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:39
Sto se slavi tuka?
dajte malku od pienejto i za mene Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:44
може и шампањ  Tongue и јагоди инаку може да разговараме за покачување на платаBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:45
Samo ti kazi so sakas,odma ke ti doneseme...Inace vecerva igraat striptizeti od Ukraina,ako si za te cekame da dojdes.A muski striptiz imase vcera steta so ne dojde...ali ako najdes nekoe zgodno tipce vecerva slobodno prati go u barov moze i ke go naterame da ni poigraLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:46
Originally posted by bosab bosab напиша:

може и шампањ  Tongue и јагоди инаку може да разговараме за покачување на платаBig%20smile
Mnogu velikodusno od vas sefice...Fala vi!LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:51
Originally posted by kandid kandid напиша:

Samo ti kazi so sakas,odma ke ti doneseme...Inace vecerva igraat striptizeti od Ukraina,ako si za te cekame da dojdes.A muski striptiz imase vcera steta so ne dojde...ali ako najdes nekoe zgodno tipce vecerva slobodno prati go u barov moze i ke go naterame da ni poigraLOLLOL

ја бев синоќа тука и башка од улица собирав стрипери со калина а ти ми кидна ама затоа вечер да се покажеш што можеш и умеешLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:56
Se dodeka e u igra pokacuvanje na plata ne si idam od barov,ako treba i do sabjle ke ostanam...Eve sea ke ja pratam drugarka mi da bara muski striptizerLOL
A za tebe eve celo sise sampanj i porcija jagodiLOLLOL
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:58
moze li za mene edna limunada od isceden limonTongue....ako moze poveke ..posle trening ...iscedeno deluvam Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:04

Ja ipak predlagam da se napies

A eve gi i striptizetite za vecer,mozda oni ke ti ja vratat energijataLOLLOL

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:09
ETE....ova se vika  PRIJATNO IZNENADUVANJETongue...BLAGODARAM...III....MOZE LI CRNATA LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:11
дај една тура частам јас вечерва имам повод а поготово делфин да биде најдобро услуженBig%20smile
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:14
bosic sto prais mila? sto se slucuva vo barov vecerva? primate drustvo?LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 597598599600601 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.