|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 915> |
Автор | ||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗДРАВО
ШО МУАБЕТ ТЕПАТЕ ? |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolega...
TEPAME...MUABET..
ZA NASETO "bogatsvto"
nasata MK
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMA NESTO KVORUM...
Site setkaat ili rabotat,,
|
||
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАРКО РЕЛАКС .... ЈАС КОГА СЕ ЗАЧЛЕНИВ ВО ДРУЖИНАТА ЏАКИ БЕШЕ ТУКА... ЧОВЕКОТ Е ДОСТА НАЧИТАН И ПРОШЕТАН... НОЕ И ДОСТА ФЛЕКСИБИЛЕН... НЕ ВРЕДИ СО НЕГО КАВГА... ЕДНОСТАВНО БЕСЦЕЛНА Е А И БЕС ФИНИШ... ДОБАР Е ТОЈ... ВЕРУВАЈ... ЈАС ВООПШТО НЕ ГИ САКАМ ШИПТАРИТЕ ... АМА ЏАКИ ГО ПОЧИТУВАМ.... ЗАСЛУЖУВА... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro de nema poveke da komentiram na tema : etnicko poteklo na licnostite koi ostavile beleg vo istorijata na covestvoto… samo moram da naponenam deka ne pocnav jas prv…
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonce...VO JANUARI...POSLE BOZIK,,,
Ubavina...
|
||
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈОК МОРЕ УБАВИНА.... БОЛЕСТ ... ЕБА ГО .... |
||
||
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trucker ja gledav emisijata za Mancevski i bev voodusevena...
Edna prijatelka mi veli kolku se nervirala sto uste ne zabavuvala edna Blaga Petreska, a jas pak i odgovoriv deka ne ja davam Blaga za 10 deset razgologazeni Srbijanki ili Bugarki... Da ne zboruvam za Vaska Ilieva, Petranka Kostadinova, Vanja Lazarova... Pa i seuste aktuelnata Violeta Tomovska... Trade mark se site tie zaedno so maskite kolegi Nikola Badev, Aleksandar Sarievski, Kiril Mancevski... A ima i pomladi koi mi se dopagaat... |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PITU legenda si nema sto... znaes da procenuvas...
i jas ne gi sakam kaurite ama tebe te cenam iako si komita
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto pomladive retko se odlucuvaat da gi prepeat, ama ubavo, starite ubavi pesni?
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ЗА НАШЕТО БОГАТСТВО НЕ ТРЕБА МНОГУ ДА СИ ПАМЕТЕН ПА ДА ПОВЕРУВАШ ДЕКА СМЕ НАВИСТИНА И ВРЕДНИ И БОГАТИ...
ЕДНОСТАВНО Е ... ТОА ШТО Е НЕ Е ВРЕДНО,ШТО Е ЛОШО ,СИТЕ ГО ОДБЕГНУВААТ НИКОЈ НЕ ГО САКА,А КАМОЛИ ДА СЕ БОРИ ЗА НЕГО... ЗА НАС,ЗА НАШЕВО ПАРЧЕ ПОД НЕБОТО СЕ ВОДЕЛЕ И СЕ ВОДАТ ТЕШКИ БИТКИ... И ТОА ОД ЧУЕНИ ИМИЊА... ЗНАЧИ СЕПАК НЕШТО ВРЕДИМЕ НА ОВОЈ СВЕТ... ДА НЕ ГИ НАБРОЈУВАМЕ СЕГА НЕЛИ НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ... А ТОА ДЕКА СВЕСТА НЕ НИ Е ИЗДИГНАТА .... СЕ ТОА Е ЗАСЛУГА НА ДРУГАРОТ ТИТО И НА ПРЕКРАСНИТЕ ВРЕМИЊА ОД НЕГОВОТО ВЛАДЕЕЊЕ... |
||
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
avatarceto ne mi e slucajno: pocituvaj za da bides pocituvan... |
||
s.r. Dzaki |
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПА ЗАТОА БЕ ТРУЦК ШТО ТЕШКО НЕКОЈ МОЖЕ ДА ГИ ПРЕПЕЕ КАКО ШТО ЗАСЛУЖУВААТ ЕБА ГО .... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |