IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 595596597598599 915>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:03
Irence...kolku e ubav denot za kafence...
Veruvam ke mozes nekoj den..od nedelava...
Pak da si se druzime
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:04
Ke vidam Val kako ke bide... ke se dogovorimeEmbarrassed
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:06
Originally posted by irena irena напиша:

i na kraj se soglasuvam so Trucker deka treba da se vkluci Antropologijata, no i Etnologijata kako edna od naukite koi ke i pomagaat na istorijata.
Spored dosegasnite antropoloski istrazuvanja nie tuka na Balkanot sme so mnogu slicni geni, no i so direkten pokazatel deka sme naslenici na starite narodi koi egzistirale tuka. Pa spored toa Grcite ne se edinstvenite koi imaat pravo na direktno nasledstvo na Antikata... naprotiv... site narodi na ovie prostori imaat i geni na antickite narodi...
Narodite ne isparuvaat vo vozduh se mesaat, no opstojuvaat...

a za se ova da se napravi - treba MOK..mokta  ke ja dobieme samo preku rabota, serioznost, svest....videte gi slovencite........mozebi nemaat nekakva bogata istorija, a imaat mok i interesno im e......po Svetov vo porazvienite zemji svesta e tolku visoka sto site vikaat...ovaa postapka e dobra za France, Slovenija.....koga sum napravil nesto i sum kazal ova e dobro za Makedonija????? 
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:08
Originally posted by trucker trucker напиша:

i na kraj se soglasuvam so Trucker deka treba da se vkluci Antropologijata, no i Etnologijata kako edna od naukite koi ke i pomagaat na istorijata.
Spored dosegasnite antropoloski istrazuvanja nie tuka na Balkanot sme so mnogu slicni geni, no i so direkten pokazatel deka sme naslenici na starite narodi koi egzistirale tuka. Pa spored toa Grcite ne se edinstvenite koi imaat pravo na direktno nasledstvo na Antikata... naprotiv... site narodi na ovie prostori imaat i geni na antickite narodi...
Narodite ne isparuvaat vo vozduh se mesaat, no opstojuvaat...

a za se ova da se napravi - treba MOK..mokta  ke ja dobieme samo preku rabota, serioznost, svest....videte gi slovencite........mozebi nemaat nekakva bogata istorija, a imaat mok i interesno im e......po Svetov vo porazvienite zemji svesta e tolku visoka sto site vikaat...ovaa postapka e dobra za France, Slovenija.....koga sum napravil nesto i sum kazal ova e dobro za Makedonija????? 

toa se narekuva DRZAVOTVORNA SVEST... ubavo e ona na drugite, no moeto e podobro... i ke bidam podobar za da i pomognam na mojata zemja...malkumina kaj nas ja imaat... sepak znam deka ja imaat.Embarrassed
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:10
Originally posted by trucker trucker напиша:

i na kraj se soglasuvam so Trucker deka treba da se vkluci Antropologijata, no i Etnologijata kako edna od naukite koi ke i pomagaat na istorijata. Spored dosegasnite antropoloski istrazuvanja nie tuka na Balkanot sme so mnogu slicni geni, no i so direkten pokazatel deka sme naslenici na starite narodi koi egzistirale tuka. Pa spored toa Grcite ne se edinstvenite koi imaat pravo na direktno nasledstvo na Antikata... naprotiv... site narodi na ovie prostori imaat i geni na antickite narodi...Narodite ne isparuvaat vo vozduh se mesaat, no opstojuvaat...

mokta e vo nas trucker...

jas mislam deka ke dojde den ...
koga nekoj ke ni gi razbudi genite...
sto ni se blokirani...

kako koga ne ubeduvaa deka ne ni cini jazikot
za pisuvanje na pesni...

pa kakvi pesni izlegoja godinive...

nekoj treba da go kaza klucniot zbor!!!

neznam ...
ima eden: kade ste makedonchinja?

ama toj ne e klucen...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:11
Trucker,a jas mislev samo kamionite se tvoja strast i pasija....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:13
Znaes Trucker da pojdam od banalen primer... otkinuvaa site kaj nas denovive za novogodisnata programa na Pink Tv, ma bila odlicna, a mene pak mnogu mnogu mi se dopadna programata i na Makedonskata Televizija navistina bese ubava, no onaa na TV Sitel odlicna bese... ne tuku na Pink bila poubava... Dead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:16
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Trucker,a jas mislev samo kamionite se tvoja strast i pasija....

KLUCNIOT ZBOR KE NI GO KAZE VAL...

jas taka mislam...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:18
Edno...griote si lapnavkoleskava casti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:19

Znaes Trucker da pojdam od banalen primer... otkinuvaa site kaj nas denovive za novogodisnata programa na Pink Tv, ma bila odlicna, a mene pak mnogu mnogu mi se dopadna programata i na Makedonskata Televizija navistina bese ubava, no onaa na TV Sitel odlicna bese... ne tuku na Pink bila poubava... Dead

Irena, vo kafana posle milion pesni od sosedstvoto...ja naracuvam "od umot se poizgubiv...."...site okolu mene zastanaa....hehe....im tekna deka imame i ubavi pesni koi mozat da ne ponesat......posle se svirea pretezno makedonski pesni. Najtragicno e, koga veke sme kaj muzikata, ubavite pesni makedonski se peat vo onie ruralni sredini koi se posiromasni.....

dali ja gledase emisijata za eden Kiril Mancevski? odese denovive na sobraniski kanal?
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:20

Val ...
djakondo direktno go prasav dali e na forumov onaka...
ili so zadacha...

kako e spremen so podatoci da znaes...
i eve nema da se javi...

mi go zafrkna denot...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:22

Ne go cenime,naseto....POSLATKO E TUGJOTO...

Toa e pogresna programa na nasite mozoci...MARKO....
Treba da se saka i da se umee...da se reprogramira nasiot mozok...
Da se saka ona sto ni e sveto,skapoceno.....ONA STO E POSAKUVANO OD SOSEDITE....
Makedonija e NASH DOM....TAA E VO NASITE SRCA....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:22
by the way.....MTV mi e slabost...najubaviot del od zivotot go pominav tamu...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:25

Marko...

Djakondo....veruvam ke se pojavi povtorno i ke ti odgovori na prasanjata..ne VE SLEDEV..ne sum vo tek...STO TI DOLZI..

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 595596597598599 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.