![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 2229> |
Автор | |
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
КОЈ КОЛЕГА БЕ УБАВКЕ ТОЛКУ ТИ СЕ СИЛИ И ШТО МАЖИШТЕ СЕ КАЖУВА ТОЛКУ, ПА ТИ ФАТИ ГО НА КОНДИЦИЈА, ДА НЕ ТЕ УЧАМ СЕГА ДЕ, САМАТА СИ ЗНАИШ
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
kakvo kafe sum si napravila, a be za merak. Znaci definitivno si pravam najdobro kafe na svet
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
la fille... ajde da go probame tvoeto kafe... hahaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Dobro utro na najubavoto drustvo na svetot
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
vazi svekre samo kazi koga:)
inaku ova vo avatoarot da ne sme jas i Alex:) sin ti mnogu dobro tancuva:) |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
dobro kaj si ti?
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Упс...не е добро утро.......не сум спана, не ми замерајте |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
La fille te g
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
pa lili redno bese i ti da se pojavis veke
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I tebe LIL
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da... la_fille... dobar par ste... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marijance eve me. se pribrav doma. vo novite kancelarii se uste sreduvame i cekam vo ponedelnik da dojdat i da ni priklucat internet pa od tamu ke mozam pocesto da ve druzam:)a koga sum doma, krevetot nekako mnogu me privlekuva. so nego imam vosposytaveno poseben odnos i nekako nasata vrska e presilna odovaa so internetot. inaku za zal, kabelot od modemot mi e prekratok za da mozam da si go zemam laptopot vo krevet i taka da ve druzam
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |