|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 133> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sme posteni, posakuvajki da bideme k*rvi ili da sme k*rvi posakuvajki da bideme posteni
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go sakas tolku sto duri i koga ti e preku glava od nego da se boris so sekoj sto ke se obide da ti go odzeme.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sakas i da bides sakan
|
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskrena zelba, pa ako ja zasluzis , ke ja dobies.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke te frlat na planetava na odredeno vreme i dodeka se cudis kade si padnal i sto da pravis ke te vratat nazad
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obicno poslednite momenti od fizickiot zivot lugjeto go gledaat toa kade bile dojdeni, pa i zatoa retki se tie sto zavrsuvaat so nasmevka na liceto. Poveketo se zgrceni (od prizorot).
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...животот е пат до живот... ...животот е она што создава живот... ...животот е љубов... |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
La dolce vita =den, sonce ,dobra hrana,vino ,emocii, srekja, dushevna ispolnetst,ljubov, nezznosti... La vida loca = nokj, muzika ,lightshow ,club, disko, podium, ritam, dance,Red Bull+..., partylyfe,insikti (porivi), pasija, strast, seks, euforija... Изменето од Anthony - 19.Септември.2008 во 07:32 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pokraj politikata sto treba da ja vodis sekoj den,pa duri i do polsko WC da pojdes...zivotot e i elegancija vo dvizenje.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nagradno prasanje, a toj sto ke go pogodi ke ima sreka da go zivee.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti pisam otkaz ili da mi dades
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zhivotot e bolest koja se prenesuva so sex, a posledicite se fatalni...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, zvezdicke, ova stvarno me pogodi. Gi kaza vistinskite zborovi. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na krajot,a moze i porano da zavrsis kako slika bez ton : Ni slusas, ni razbiras i so naocari - pepeljari
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |