|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 118> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kafe bez seker go pijam za da me zdrma
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто така
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po nekoja slucajnost se naogjam vo ovaa situacija vekje nekolku meseci , ne e ista ama e slicna !
Opcija 1 : Ako mravkata e dovolno jaka za dvajca moze da ja izdrzi sitaucijata . Znaci pasivniot parazit da ne ja narusi ramnotezata na mravkata koja moze da go izdrzi toa poradi pricina deka nekogas mravkata bila vo situacija na pasiven parazit , sega se svrtelo trkaloto narodski kazano !
Glasam za opcija eden , a koga ke ja probam opcija dva vo dvata slucaja znaci kako mravka ili kako pasiven parazit ke se izjasnam so iskustvo .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razbiranjeto, dobrinata i pomoshta ne se nediskriminirani kvaliteti i tie ne se sostojat samo vo slepo i neprekinato materijalno ili bilo kakvo drugo davanje.
Mravkata navistina e nedozreana, naivna i na krajot od kraishtata nesvesno negativna prema shturcheto dokolku sekoja godina mu dava hrana. Taa vsushnost od nego kreira parazit. Mravkata ke bide dobra i mudra ako go nauchi i go natera toa shturche samoto da raboti i da prekine da bide zavisno od okolnostite ili drugite insekti (mravki) okolu nego. Duri nitu zborot ne se deli nediskriminirano i beskonechno dokolku nekoj ne go vrednuva i ne go zasluzhi. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi za luge da si dobar a ne vredi za goveda shto odat po svetov..e sega poveketo se goveda na svetov,shto znaci i da vredi da si dobar,samo mal broj luge ke imaat pazbiranje za tebe,dodeka drugite ke ja zloupotrebuvaat tvojata dobrina dodeka ne se osvestish,a potoa ke bide docna za se..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се’ почесто ме следи чувството дека правејќи арно,обавезно го кркам подебелиот крај од стапот
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И понатаму мислам дека треба да се биде добар, ама најверојатно не со сите, бидејќи наидувам понекогаш на луѓе кои еднотавно не сакаат така да постапуваш со нив, па се доведуваш во непријатна ситуација, како што вели Биба, правејки добро и иако имаш најдобри намери, сепак можеш да си го окркаш. Којзнае можеби тоа што е добро за мене, не е и за некој друг.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko e da se bide dobar,a istovremeno ne i budala.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas vredi da si dobar ..ako ne odma pokasno ti se vrakja so dobrina
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jok...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас тоа се прашувам.....но нема да дозволам некакви никакви да ме сменат
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
NORT PARK
Нов член Регистриран: 05.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas vredi-a onoj koj misli deka e sekogas dobar treba da se razmisli
a za vozvrat ne mi treba nistooooooooo |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека нема секогаш добри....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај им го на луѓето она што не го очекуваат од тебе и биди среќен додека го чиниш тоа... |
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |