IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 586587588589590 1869>
Автор
Порака
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:25
piedestal a sto bese toa
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:26
....moon kaj tebe na moon, nema takvi nesta....zatoa ti se nepoznati....
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:27
Originally posted by moira moira напиша:

....denes intenzivno trenirase granny......i toa u drustvo....se spremaa za Olimpijada
samo nadgleduvav ne sum za medali
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:28
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

piedestal a sto bese toa

...pa toa beshe, nesho za pienje...hihhihhhihiieve baba ke objasni, a ja ke trknam so 18-to brzinecot do karposh da i sh*tkam na edna cura tochaci, ama ako me vidite na poln mesec deka veslam ne se smejte, toa e brzata ptica itrica kako bega od kojotot nakaj kafanata na Pera-Zdera, kaj sho ima najubavi pleskaici u Vtornik i kafe so chokoladni mrvici-bozanstveno neli???...hihiihihihihi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:30
...by the way, me chesha grbot-garant vesherva ke imam domashna zadacha za reshavanje...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:31
ova bese objasnuvanje
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:32
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...by the way, me chesha grbot-garant vesherva ke imam domashna zadacha za reshavanje...плазењегазење%20од%20смеење
zemi guma do tebe...za pisi -brisi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:32
Originally posted by granny granny напиша:

ova bese objasnuvanje

...плазење...хи,%20хи......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:34

...e ne e se zezam so shvrljanje po tesni i shiroki...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:34
....pazi samo da ne si go ocesas kako jas pred malku.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:36
Originally posted by moira moira напиша:

....pazi samo da ne si go ocesas kako jas pred malku.....

...e de ne sum ko onaa narodnana-zasho nosish naochari batka..."pa sestro slatka mi se onadi pa ne gleam pred mene nisho"-zatoa...плазењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:37

...e ne e se zezam so shvrljanje po tesni i shiroki...плазењегазење%20од%20смеење
ima i kaldrma..mislam kocki de,tetratki za pisuvanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:39

ima i kaldrma..mislam kocki de,tetratki za pisuvanje

...a ne fala po sokaci t'mni ja so kaldrma neidam na shetanje...samo na blanco papir...bashka i ne staam sekade potis-data-pechat, posho mojov ne e opshtinski-pechat, pa da go lupam na sekoj dokument-vamu - tamu...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 01:40
pvt propertissssssss
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 586587588589590 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.