|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 584585586587588 1364> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...a zamisli da sum Vlainka od Tetovo |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...........
|
|||
apce
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ti kubish kosi od daleku... a shto da kubi ovoj shto sekoj den e do mene...... aloooo coekot kjelav kje ostane....
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jadnicak, greoticka
daj go vamu na rehabilitacija
|
|||
apce
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...aaa neee... cigara nekako kje me ubedish da dadam. ..ama jahaca ne daem... mu se pogodi samarceto
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
apce
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...moreeee katilj narod... jas im kazuvam vistinata a tie mi se smeat
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
reklama na rabotilnica
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da zapalime, a? E ajde...
|
|||
DeepBlue
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е АЈДЕ ДЕ ...
|
|||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
provetrete malku
|
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НА КОГО МУ ПРЕЧИ ДИМ ОД ЦИГАРИ НЕКА НЕ ВЛЕГУВА |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nikoj nema...da rascistam malku po raftov..mnogu mi izgleda natrupano......da poizpraznam malku
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mamamd
кај си учителке... |
|||
Внеси реплика | страница <1 584585586587588 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |