|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 581582583584585 1869> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da, ali mene ne mi treba ustvari Francuski, potochno mi treba F-Quebecois, shoe bajagi razlichno...ali ne e losho da si znam Francuski, ama...nesho da te prasham...po kolku ke uspejat da traat chasoite ?... |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku ke izdrzis...sega ne znam kako stois kondiciono
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ke dzogirame i ke uchime... ...ke ti kazam vaka...ako moze...za sekoja rechenica sho ke treba da ja naucam ti ke me nagradish so nesho gushka ili baknez, a ja ke gleam domashnata da ja pishuem pred tebe tamu......taka sum siguren deka ke naucham mnogu brzo...bashka i ke ti platam za chasoite poshteno... |
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi vaka, sto se odnesuva do mene, dogovoreno, samo gledam onaa schipjankana te obletuva, pa da ne ispadnam jas posle so nova frizura...ama znaes sto...gajle mi e...casovi si se casovi...IT'S A DEAL
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....nekoj na k*rs ke odi.....i posteno ke plaka...hehehehe......taka treba, honey......site ja naucija lekcijata sto ni ja odrza...no money, no honey.......
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahaha, Moira, se nadevam deka ne se lutis sto ke mu drzam casovi
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....jas da se lutam..... ....zosto..... ......ucenjeto jazik e investicija..... se za welfare and knowledge na honey.....
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh, i ti si mi bila nekoja drugarka...daj pokazi barem malku ljubomora da mi go dignes egoto
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ma nema vrska.....neka se vrti......tuka u familija....
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe, da ne izleguva nadvor a
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....sigurno si e sigurno....
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu taka, samo kuti, da ne slusnat dusmanite
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...epa, fala sho ste fini i dvete so mene, sho drugo moze da posaka choek...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....veke ne slusnaa.....i me urocija.... .....znaes sto mi se sluci...... ......padnav...... ne znam dali da placam ili da se smeam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 581582583584585 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |