IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 581582583584585 1869>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:05
Originally posted by la fille la fille напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...abe nekoj uchi brzo, nekoj posporo, a nekoj nikad...toa e fakt...плазење

...tuku, a sho toa sakate da predadete?...mislam, ako imate da predavate lekcii-spremen sum da ucham od sekogo- stalno ucham jas-nezasiten sum za znaenje...posho znanje nije sranje...znanje je imanje...газење%20од%20смеење

Predavam francuski...zainteresiran?трепкањетрепкањетрепкањетрепкање

...da, ali mene ne mi treba ustvari Francuski, potochno mi treba F-Quebecois, shoe bajagi razlichnoсмеење...ali ne e losho da si znam Francuski, ama...nesho da te prasham...po kolku ke uspejat da traat chasoite ?...трепкање
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:06
kolku ke izdrzis...sega ne znam kako stois kondicionoтрепкањетрепкањетрепкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:11
Originally posted by la fille la fille напиша:

kolku ke izdrzis...sega ne znam kako stois kondicionoтрепкањетрепкањетрепкање

...ke dzogirame i ke uchime...изненадувањеплазењегазење%20од%20смеење

...ke ti kazam vaka...ako moze...za sekoja rechenica sho ke treba da ja naucam ti ke me nagradish so nesho gushka ili baknez, a ja ke gleam domashnata da ja pishuem pred tebe tamu...плазење...taka sum siguren deka ke naucham mnogu brzo...bashka i ke ti platam za chasoite poshteno...плазењеголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:13
vidi vaka, sto se odnesuva do mene, dogovoreno, samo gledam onaa schipjankana te obletuva, pa da ne ispadnam jas posle so nova frizura...ama znaes sto...gajle mi e...casovi si se casovi...IT'S A DEALголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:14
.....nekoj na k*rs ke odi.....i posteno ke plaka...hehehehe......taka treba, honey......site ja naucija lekcijata sto ni ja odrza...no money, no honey.......
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:14
hahahaha, Moira, se nadevam deka ne se lutis sto ke mu drzam casoviтрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:19
.....jas da se lutam..... ....zosto..... ......ucenjeto jazik e investicija..... se za welfare and knowledge na honey.....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:24
eh, i ti si mi bila nekoja drugarka...daj pokazi barem malku ljubomora da mi go dignes egotoгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:32
....ma nema vrska.....neka se vrti......tuka u familija....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:34
hehe, da ne izleguva nadvor aзадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:35
....sigurno si e sigurno....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:38
tokmu taka, samo kuti, da ne slusnat dusmaniteгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:45
...epa, fala sho ste fini i dvete so mene, sho drugo moze da posaka choek...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:45
.....veke ne slusnaa.....i me urocija.... .....znaes sto mi se sluci...... ......padnav...... ne znam dali da placam ili da se smeam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 581582583584585 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.