![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Изменето од KaLiNa - 17.Септември.2006 во 17:39 |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
леле а не прашувате прво за цена
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
калина мила....заљубено изгубено...ранлива душа....и тој те сака ама пусто машко его...иако не сте се виделе два дена во мислите си му...лесно се расплакуваш и на песна....чиста душа...и биди поотворена не собирај се во себе...а колачињата на баба што ги обожаваш до тука ми мирисаат....
![]() 100евра нема ништо џабе само кафето ти е од мене ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ццццц......калина ми избега а не ми плати
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ej moze li da se umesam malku u temava?...Primate li kelnerki?
![]() |
|
![]() |
|
примаме ионака хектор што ја отвори темата ме стаи за менаџер а ја не успевам се да постигнам еве свечано те назначувам за главна конобарица...добредојде
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Djavolot si nemal druga rabota i otisol u BAR
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Bosab fala na vrabotuvanjeto So vikas rabotnata uniforma da mi bide ovakva
|
![]() |
|
сликичката неможам да ја видам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne znam so e rabotava so slikata,zato so ja jasno ja gledam
![]() Za da mi trgne rabotata site ve castam po eden Malibu koktel
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ooooo, fala delfince. Subo se rasonav samo da znajs!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |