![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 84> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolku so se verni zenskite tolku i nie maskite...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Мојот дечко постои.......значи......постои верен маж......
![]() |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
nema
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
NEMA licno go doziveav i toa
![]() |
|
![]() |
|
goodhard ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
E kako nema be mojot maz e veren maz 100% go tvrdam toa
|
|
![]() |
|
LILI_C ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
vo denesno vreme zenskite poveke izneveruvaat a toa demek ne postoi veren maz toa taka e ostanato zs odamna za maskite bilo svojstveno tie raboti da gi pravat.mislam deka postojat verni maski.toa si e individualno do licnosta nemoze da se zeme deka site zenski izneveruvaat ili site maski isto..
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
секој маж кој не е фатен на дело е верен
Изменето од anakin - 16.Јуни.2009 во 01:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
јок брееееееее
![]() и во сонот сам си го гали..... ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
moj sovet
za da bidete verni mazi do groba ne priznavajte nisto, neka tajnata ide so vas... do groba i se verni 102.8% |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
може и постои,..... штета што не сум го сретнала......
![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
не постои, не не не
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
зошто да не постои?
![]() ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
ne postoi i dobro sto e taka
![]() ako e veren e smotan ili nesto mu fali ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |