IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Самоубиство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самоубиство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 84>
Автор
Порака
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 09:44
хехехехе, е да... всушност депресијата е лутина свртена кон себе а ти успеа да ја одвртиш од внатре кон надвор. Успешно, многу успешно.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 09:47
голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкање Гушки и за двете... големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 09:51
Ауу, ме разнежнивте
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 12:08
 tuka si., seushte si ubava ., a somnezhot., prifakanjeto se verba ., vo sebesama bidejki i nekoi drugi tuka veruvaat vo tebeголемо%20гушкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 12:14
Фала Ми даваат вашите коментари сила и ме движат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 11:40
Оф леле, имам увид а морам да го запишам негде.

Имам еден критичар во мене кој не затвора уста ама баш никогаш. Просто сфатив колку се чувствувам дебилно во своја кожа. И така, вчера имав една средба и секако дека се роботизирав и кога станав утрово ете ти го критичарот ми се качи на глава.

Почна да збори (критичарот): Абе насмеј се да му се сневиди, тури една од твоите насмевки, ги имаш у шкаф еден милион.. нашминкај ја твојата состојба малку, сокриј се. Ту, за ништо не те бива. Се уплескуваш. Се. Дај прибери се малку, на што личиш!

Ете, и после ќе помисли човек на краеви и чудесии... Реченицата НЕ МОЖАМ ДА СЕ ПОДНЕСАМ ПОВЕЌЕ ВО СВОЈА КОЖА СО ОВИЕ ГЛАСОВИ зборува многу. Го препознав ова, но што се крие зад овие зборови. Кој е критичарот кој ме исцрпува толку многу? Чии се овие зборови кои ми судат за секоја моја наредна постапка и ме водат до ... тука да пишувам на темава?

После ќе се видам со терапевтот, добра тема за разговор. Топик: Дијалог (кољање) со критичарот.

Изменето од ekszi88 - 22.Септември.2011 во 11:41
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 12:46
sakash kritichar ., ne kazhuvaj dvapati ., tuka sum ., za da te iskritikuvam.,  za uvce da te povlecham da se vratish na patekata., ., i ne samo jas ., gledaj i chitaj kolku tuka ima shto dobronamerno i te ukoruvaat i te uteshuvaat.,...........so nas mozhesh lesno da ispadnesh na kraj., no ona vistinskoto i edinstveno najispravno ., koga so samata sebe ke se soochish., i na toj tvoj vnatreshen kritichar nedobronameren ke mu kazhesh., ej alo aj ti u pzdm., jasn sum jas  i goni se odtuka ., a si ja imam mentorkata ., i gi imam ovie tuka ............e taka da znaish ., i taka da napraishголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 13:43
Абе море Пајси, не тргнав по јажето... напротив. Го видов критичарот во мене и си го тргнав сеа за да можам да се одморам и да уживам во денов... Сфатив колку неубаво си правам и тоа сликовито го презентирав тука како се одвива во мене. Ама види ме колку сум позитивна денес
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 13:48
Таква и остани...ваква те сакам!
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 13:53
Јас тебе те сакам секаква
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 21:21
Toa e VISTINSKATA Ljubov - bezuslovna.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2011 во 21:56
Нели? И најмагична е
Кон врв
Гаргамел Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2011
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гаргамел Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2011 во 22:23
do sega za malku tri pati kje se samoubiev
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2011 во 08:58
Многу пати кога бев на крајот сепак одлучив да живеам. и благодарение на тие црни мигови се преродував и сум ова што сум. Благодарение на сите црнила што ги проголтав, што ги соџвакав и изедов - научив да живеам со полни гради - овојпат

Изменето од ekszi88 - 26.Октомври.2011 во 08:58
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.