IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 105>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:05
Па морам да се жалам кога ми го нема милото шмекачиско срцуле
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:10
 Love Boat  па еве друго

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:15
Неее јас само енерџи си го сакам за шмек..

п.с кај ги наогаш смајкиве
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:23
 Love Forever Couples Glitter Heart I Love You Call Me Glitter Heart Shell Morph Kisses Yowza Love Letter Tongue Food Fight Raking Leaves Leaf Pile Sun Spider 3 Spider Penguin Gorilla Tiger Elephant Monkey Panda Raccoon Skunk Squirrel Bunny Mouse Alligator Tree Frog Snake Turtle Crabby Fishy Peacock Parrot Birdie Puppy 3 Puppy 1 Kitty 6 Kitty 5 Kitty 1 Angel Glitter Text Call Me Glitter Spaceship Best Friends Glitter Heart Kid With Doll Baby With Bear World Envrionment Day Biker па ги имам спуштено од интернет еве уште неколку

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:25
Ги имам јас сите но, како ги ставаш?
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:28
И јас ги имам истите и еве писувам порака и отварам кај што се смајлињата и кликнувам на едно и само си се става.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:28
па позиционираш со к*рсорот на местото за внесување на пост.
потоа кликнуваш на смајките и тие автоматски се внесуиваат во постот,
и после внеси реплика.
но ти имаш линукс оперативен па незнам како ке оди кај те*е тоа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 13:31
          Не разбрав како ама нема врска.. порано имав опција паратче со стрелка и без проблем го ставав сега не знам како
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 15:54
Кој рече дека мене ме немало?!?!? Нате па ти знаеш дека сакам и малку неверен да ти бидам!!! Wink
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 22:34

e ova mi e najako oti i mene mi se ima deseno

Изменето од Corporal^^ - 26.Мај.2006 во 22:34
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2006 во 01:21
epa ajde da  se smekame:)
m.v
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2006 во 10:40
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Кој рече дека мене ме немало?!?!? Нате па ти знаеш дека сакам и малку неверен да ти бидам!!!

Знам мило.. Ама ми кажуваш со кого као на кој.. така да многу не се секирам..
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2006 во 17:39
Јас мислам дека баш се незнаеш!!! Wink Ама битно е дека увек сум тука и спремен за шмек!!! Big smileBig smileBig smile

Изменето од NRGMKD - 31.Мај.2006 во 17:41
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 11:06
А како ова не го видов
Сонценцеееее шмек шмек.. Признај дека ти е тешко без мене
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.