|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 105> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па морам да се жалам кога ми го нема милото шмекачиско срцуле
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неее јас само енерџи си го сакам за шмек..
п.с кај ги наогаш смајкиве |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги имам јас сите но, како ги ставаш?
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ги имам истите и еве писувам порака и отварам кај што се смајлињата и кликнувам на едно и само си се става.
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па позиционираш со к*рсорот на местото за внесување на пост.
потоа кликнуваш на смајките и тие автоматски се внесуиваат во постот,
и после внеси реплика.
но ти имаш линукс оперативен па незнам како ке оди кај те*е тоа
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не разбрав како ама нема врска.. порано имав опција паратче со стрелка и без проблем го ставав сега не знам како
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој рече дека мене ме немало?!?!? Нате па ти знаеш дека сакам и малку неверен да ти бидам!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova mi e najako oti i mene mi se ima deseno Изменето од Corporal^^ - 26.Мај.2006 во 22:34 |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ajde da se smekame:)
|
|
m.v
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам мило.. Ама ми кажуваш со кого као на кој.. така да многу не се секирам.. |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека баш се незнаеш!!! Ама битно е дека увек сум тука и спремен за шмек!!!
Изменето од NRGMKD - 31.Мај.2006 во 17:41 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ова не го видов
Сонценцеееее шмек шмек.. Признај дека ти е тешко без мене |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |