![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 915> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vinona sekoj sto si bara ke si najde....
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ama Vall, jas imam dve slabi strani, dali e toa vo red?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Djaki, sto kitka ti e ova avatrcevo ?
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vall... ne znam sto da kazam... vprocem znam ama ne sakam da kazam
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
KAMIONI!!!!!!!!!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Вечерва пред Сонцето да го бакне Крстот на Водно за Добра Ноќ
пред ноќта да го распосла својот црн фустан со многу светли дупчиња и пред да ја распушти својата црна коса преку мојата соба... Вечерва кога виното ќе го рабуди поетот во мене и кога ќе ги разбуди чувствата кои ги негувам кон те*е Љубов моја ќе ти го пратам тивкото летно ветре да те погали по лицето место мене да те потсети, откако твоите усни нежно ќе ја прошепотат Вечерната Молитва да ја извадиш мојата слика која ја чуваш во џебот од твојата кошула, блиску до срцето за да ме мислиш пред да заспиеш за да ме сонуваш кога ќе заспиеш |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ova e vistina Val... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Vinona ... stvano nesto bozenstveno ima vo tebe.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Djakondo...mi konk*riras so cvetot...
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,ZAVISEN SI OD NAS...
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Vinona, ke te sonuvam vo sekoj slucaj, spij spokojno
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Vinona za poet
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Vall, ne e cvet, kitka e
![]() ![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |