![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 572573574575576 915> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Golem pozdrav do Vinona, ama ako e Rider pazete se da ne ve pokrade
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
|
Вечерва пред да си легнеш
забележи ја црвената боја на зајдисонцето која ќе ја помешам со ведрото вечерно небо само за те*е! И почувствувај го допирот на нежното ветре кое ќе го пратам за да те погали наместо мене! Вечерва пред да и го предаде престолот Сонцето на Месечината и пред да засјаат ѕвездите на хоризонтот, погледни ја мојата слика која љубоморно ја чуваш во џебот на твојата кошула таму некаде до срцето, за да ме мислиш пред да заспиеш за да ме сонуваш кога ќе заспиеш! |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ova e za cista desetka ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВИНОНА....
ОВА ГО КОПИРАШ ОД НЕКАДЕ ИЛИ СРЦЕТО ТИ ГИ ДИКТИРА ЗБОРОВИТЕ ??? САМО ПОЕТСКИ СИ НАСТРОЕНА ??? ИЛИ НОСИШ НЕКОЈ ТОВАР... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Vinona fala ti za ovie prekrasni stihovi...
malku mi e nezgodno sto vaka javno mi se dodvoruvas ( lele ama go cepam makedonskiov jazik)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() kakvo nezno glavche..... VI POSAKUVAM PRIJATNO POPLADNEEEEEE!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
|
???? Ne si ti toj koj mi se dopaga tuka drug e ![]()
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
CAO,MARKO...
SE NAJUBAVKO...
CESTIT BOZIK,,
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
marijana, pa neli retki se makedoncite koi go upotrebuvaat zborot dodvoruvanje
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Vinona,dobredojde...
Kako si...
Bas mi e milo,sto ima po nekoi novi clenovi na mojata temaaaaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
veni vidi rici?....pls...prevod
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
CUCICKO...A BE STO PRAVIS TI....
NEMA VEKJE PODIGANJE NA BRUTOTO??
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
AUUUUU DZAKI DIREKNO VO SRCE...
![]() ![]() ![]() OSTAJ TE GO DEVOJCETO DA SI PISHUVA I SNEMALO HARTIJA DOMA
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 572573574575576 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |