![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 571572573574575 915> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najsmesniot vic od 2006 godina:
isti karakteristiki na plata i menstruacija... doagjaat ednas mesecno, traat tri dena i posle toa mozes slobodno
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker...ti si na mnogu golema dalecina,,,i visina Ovde nema sneg....
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МАРКООО ТИПКАВА ПЕРАЛКИ МЕСТО НОЗЕ ИМА ЕЕЕЈ.... СИГУРНО НОСИ 45 БРОЈ ЧЕВЛИ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Sekoe utro me laze so krajot na mojot son umoren od tvojot lik, da gi
otvoram ocite za da poveruvam deka pak si tuka........no sepak bilo
samo son.
I sekoja nok me tesi da gi sklopam ocite za da povtorno te vidam vo sonot.....
I dali mojot zivot ke se popre samo na mojot son i samo na spomenite?e toa prasanje mi go nosi denot,toa prasanje me ubiva!!!!!
Sepak gospod me potseka na pojakata strana na moeto
postoenje.....sepak cvrsto stojam za sve ona sto go imavme i sve ona
sto go srusiv zosto i sluzev verno na mojata gordost.....stojam cvrsto
na toa i svesna sum za posledici.....no nesum kukavica da molam, nesum
ni gavol da mrazam zosto sum polna so ljubov,no jaka sum i prodolzuvam
ponatamu iako sum opkolena so kandjite na minatoto kade sto me macat
tvoie oci, tvojot lik, tvojot miris na bliskost.
Dovolno mi e sto me nauci dsa bidam iskrena.....i da ti go otvoram
ona sTo vo nego nikoj osven ti ne vlegol.....da ti go otvoram srceto.
Da, ti go otvoriv srceto, da, stanav rob na minatoto, no razumot
seuste i veruva na gordosta...i seuste mi veli "gledaj napred".Taka i
ke napravam.
Ke ti ostavam sve sto imam ke ti go ostavam srcevo otvoreno da
mozes da me povikas koga i da ti potre*am....da mozes da me povikas za
da te potsetam sto bese ljubov...no samo povremeno.
A zosto? zatoa sto da trebase naseto da bide nemase sega da isumira samo vo spomeni.
Ke prodolzam ponatamu, ke mu se raduvam na boga, na sekoe utro, na
sekoja nok, na sekoj den, napola predadena na tebe i nasiot topol
otkrien svet, no napola predadena na mojot nov zaleden svet.......
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Go znam...ovoj vic...
Djakondo..sto te proasocira na vakov vic...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПА НЕЛИ ГО ГЛЕДАШ ДЕКА Е КРАСТАВИЧАР.... ОД КАДЕ ЗНАМ... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Kolega...
Lele...kakov "epitet"
Zasto ste takvi ponekogas,,,VIE MAZITE??
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
peralki
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Izgleda toa e vojvodo fotkata...
eve eden vic... nekoj crnogorec zel zena od vojvodina... i koga ja odnel vo planinite... sto ke vidi... sedum braka i tatkoto... mazot i rekol: - ima site da gi postovas... ke ne peris... peglas... nozete ke ni gi mies... i ako treba i ke ja pies... TI TUKA SI POSLEDNA DUPKA NA SVIRALOTO!!! Perela... peglala... miela.... i taka ja e*avale... non-stop... ama doslo vreme da odat na gosti vo vojvodina... samo sto slegla od avtobus... idi eden tipac (kako sto vika Val)... se izguskale... idi drug.... se izguskale... idi tret... i so nego... i se taka so red.... crnogorecot se iznerviral... ama zenamu mu veli: TAMO BEV POSLEDNA DUPKA NA SVIRALOTO, E TUKA TI KE BIDES POSLEDNA SVIRALA NA MOJATA DUPKA!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ВИНОНА ???
КОЈ ТОЛКУ ТЕ ПОВРЕДИ ??? |
|
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Вечерва дедека розата ја милува тревата,
додека тивката нок го сонува денот, вечерва додека сите во рајот сонуваат, јас сонувам за твојата рајска прегратка. Сонувам и за твоите топли бакнежи, во кои страста, нежноста и љубовта се споиле, се сеќавам на незаборавните мигови што трага ке остават во срцата на они што се сакале. И продолжувам да сонувам, несвесно бегам од реалноста низ сонот само една мечта ме води, фантазија исполнето во нестварноста. Не, немојте, не будете ме... Оставете ме барем во сон да го имам пуштете ме барем уште малку да уживам во она што го немам! Сонувам... |
|
![]() |
|
Vall, ne sum na rabota... vo internet klub sum ...
edno dejce mu se pozali na svojot decko deka ima menstruacii, pa se setiv na vicov
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ЕЈ ДРУШТВО ДАЈТЕ ТОПЛА ПРЕГРАТКА ЗА НОВАТА НИ ПРИЈАТЕЛКА....
ВИНОНА ![]() |
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() vinona .... izvini posle takov ubav tekst... sto prakam eden kup na muskuli... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 571572573574575 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |