![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 569570571572573 915> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Djakondo,dobredojde...
Kako si???
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗНАМ ЧИЕ БИ САКАЛ ДА БИДЕ... А ЧИЕ Е ..... ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Truckerce..se izgubi...
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() eve Val... samo deka ti pobara... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ah..ti kolega....
TI GI CITAM MISLITEEEEEEEEEEEEEEEE
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobar sum Vall, sekogas koga sum vo vase drustvo sum dobar
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
LELE...MARKO....DEDO MRAZ VO SAKO...
![]() AMA UBAVKA VRSKA I KAPA...
FALAAA,MARKO...
![]() A TEK KAKVI NEZNI RACEEEEEEEEE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТОЛКУ СУМ ПРОЅИРЕН ??? ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
se raduva covekot na snegot..ako ne e trgnat da pravi snesko nadvor ja jas:))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milo mi e Djakondo....
Ni falese tvoeto prisustvo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KOLEGA,,,daleku si od proziren....ama jas EDNOSTAVNO umeam...da gi citam mislite na NEKOI MAZI...O
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Секогаш размислувам на типот кој ми се допага.
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Slucajno da ne zaboravam...
Sreken Bozik...
Hristos se rodi
i daj lobirajte kaj MPC i ive da go slavite Bozik na 25 dekemvri
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
КОЛЕШКЕЕЕ......... ЗАРЕМ НАВИСТИНА ТИ СЕ ДОПАЃААТ ВАКВИ ТИПОВИ НА МАЖИ ????????/ ГЛЕДАШ ДЕКА НИ ШАМПАЊСКО НЕ МОЖЕ ДА ОТВОРИ А КАМОЛИ ЖЕНА ДА ЗАДОВОЛИ......... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 569570571572573 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |