IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Каладонт во приказна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каладонт во приказна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 568569570571572 625>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 02:13
barem zlatnata ripka zasluzila odmor..sekoj den vo forumot "razno" taa ni ispolnuva po 3 zelbi..sekoj den po 3 novi zelbi..eeej...koja ripka go pravi toa denes?
Кон врв
sp_dori Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 1542
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 02:20
е сега си во право. Нашата златна рипка е неверојатна мала чудесија
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 03:13
jasno e toa, i sekako deka i treba odmor, no sto se sluciuva so zabavata

Изменето од moira - 27.Декември.2007 во 03:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 05:15
Taa zabava voopsto nema da uspee ako predhodno ne pobarame od zlatnata ripka,da ni ja ispolni zelbata za mnooogu alkohol
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 10:24
Олеле мајко, уште сега почна да ме боли главасмеење
Keti72
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 15:20
вака или онака, за забавата да биде како што треба, не е толку главен фактор рипката златна, како што тоа сме ние......ако сакаме да биде, треба поагилно да функционираме деновиве
Кон врв
burucaga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 978
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај burucaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 16:07
Ве слушам сите што зборувате(пишувате),за рипката златна озборувате Таа е со срце големо и воља силна,за желбите наши скромни има порака битна;Љубовтта помеѓу луѓето да ја шири ме,и слога форумџиска си подели ме
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 16:51
мене таа мисла ме прати, па затоа од мене еве многу големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање за сите

Изменето од sp_dori - 27.Декември.2007 во 16:52
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:18
te i jas, i site vas ve , ama pak fakate krivina, kade e dogovorot za zabavata
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:25
taka e ... zabava mora da ima... ama na zabavata nemoj da mi se opijanite... збунетостголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:31
те молам, немој така, па ние форумџиите сме примерни..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:36
nikoj od nas nema da se opijani..samo malku ke se podnapieme,za da se razveselime..a za Bisernoto Devojce ke ima dzus od portokal...pa ionaka nekoj ke treba da ne cuva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:38
важи така, мислам дека на сите ќе ни одговара само добро развеселување, а не пијанство и последиците од негонамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:40
golema rabota sp_dori..pa ednas e Nova Godina забава
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 568569570571572 625>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.