![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 568569570571572 625> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barem zlatnata ripka zasluzila odmor..sekoj den vo forumot "razno" taa ni ispolnuva po 3 zelbi..sekoj den po 3 novi zelbi..eeej...koja ripka go pravi toa denes?
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
е сега си во право. Нашата златна рипка е неверојатна мала чудесија
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
jasno e toa, i sekako deka i treba odmor, no sto se sluciuva so zabavata
![]() Изменето од moira - 27.Декември.2007 во 03:16 |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Taa zabava voopsto nema da uspee ako predhodno ne pobarame od zlatnata ripka,da ni ja ispolni zelbata za mnooogu alkohol
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Олеле мајко, уште сега почна да ме боли глава
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
вака или онака, за забавата да биде како што треба, не е толку главен фактор рипката златна, како што тоа сме ние......ако сакаме да биде, треба поагилно да функционираме деновиве
|
|
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ве слушам сите што зборувате(пишувате),за рипката златна озборувате
![]() ![]() |
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
мене таа мисла ме прати, па затоа од мене еве многу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од sp_dori - 27.Декември.2007 во 16:52 |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
te
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
taka e ... zabava mora da ima... ama na zabavata nemoj da mi se opijanite...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
те молам, немој така, па ние форумџиите сме примерни..........
|
|
|
|
![]() |
|
nikoj od nas nema da se opijani..samo malku ke se podnapieme,za da se razveselime..a za Bisernoto Devojce ke ima dzus od portokal...pa ionaka nekoj ke treba da ne cuva
|
|
![]() |
|
важи така, мислам дека на сите ќе ни одговара само добро развеселување, а не пијанство и последиците од него
![]() |
|
|
|
![]() |
|
golema rabota sp_dori..pa ednas e Nova Godina
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 568569570571572 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |