IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 568569570571572 1093>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 23:15
ми се врати душава на место ангел
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 21:44
време е  за chat-от  на  идивиди  , почнува ноќната  смена голема%20насмевка

олеееезабава
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 21:50
па...да отскитам негде со неатрепкањецрвенеењебакнежбакнеж
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 03:56
ushte malku pa da si legnuem vishe...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 12:06
заш толку ми се спие денес тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 14:45
ми се врти мислата кога ќе одам нашколо
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:41
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

заш толку ми се спие денес тага

и мене истото не ми е јасно и се мислам зошто?
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 10:21
a da stanam i da si napravam kafeзбунетост
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Dzemko Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzemko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 12:52
Edna po druga
misli mi se rojat.
Kakvi misli?
Ah,zarem e mozno da se prebrojat.

Otkaceni misli,
koloritni,
licat na senista
od najstrasnite snista.
Stalno smisluvaat nekoi fori
koi me drzat buden
i uste povekje cuden
za svetot okolu mene.

E,bas mi se... !!!

Edna po druga
mislite mi letaat,
pagjaat na hartija kako konfeti,
se igram so niv kako malo dete
se dodeka ne odletaat,
tolku daleku...

...ustvari sto mi bese muabetov
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 13:18
Za da opstane covekot mora da veruva deka mu se slucile raboti sto ne mu se slucile i deka ke se slucat raboti sto nema nikogas da se slucat.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzemko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 13:55
^^

Na eden ocaen covek mu puknal filmot,totalno se razocaral od zivotot i odlucil da se ubie.Si zemal taka on edno jaze i otisol nekade von gradot da najde prigodno mesto da ja ostvari svojata zamisla.Pokraj edna reka videl drvo taman po merka,go vrzal jazeto okolu edna podebela granka,drugiot kraj si go nataknal okolu vrat i go odbutnal kamenot koj mu bese pod nozete.
Taman koga si pomisli kutriot deka se e gotovo,ko za belja se sokrsi grankata na koja visese i tipov so se jaze okolu vrat i granka pravec vo reka.
A bidejki bese ocaen plivac,a rekata baska dlaboka,pocna da se davi.Instiktivno pocna da se dere,da se bori za vozduh,pretkase i so racete i so nozete,se dodeka odvaj ne se dovlecka do obalata.I tamu,na sigurno,borejki se da zeme zdiv si rece samiot na sebe:
"Da ti e*am i besenje i sve,zamalce ke se udavev !!"

Изменето од Dzemko - 07.Февруари.2008 во 14:08
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 14:32
свашта........губитник .... смешен
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzemko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 15:25
Sh'o,sea ce se vredjame li? A?E oti taka, ne e ub'o toa.
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 15:46
сега е време за ждерењеплазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 568569570571572 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,437 секунди.