|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 105> |
Автор | ||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baby thing twice
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaaaaaaaa ok |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VERE AR JU MAJ LAV?!?!? AJ EM TU SED END AJ NOU DET JU DAZNT LAV MI ENIMOR |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Шмек шмек шмек....."
"Пер шо праиш?" "Пер шмекам не замарај, бркаш муштерии.......Шмек шмек шмек...." |
||
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
О ноу ај ем хиар, и лав ју мор ден ју ноу... малку сум оф лине срце на одмор сум ама тука сум мислам на те*е.. |
||
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Коколо сине Коколо, што стоиш сине, што мислиш, што книга пишуваш? |
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пишувам мајко пишувам, писмо до ....таа е во туѓина добар сум нели? сино небо!!! |
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
супер си сине коколо!!!!! каде во туѓина, признај |
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо невидов ништо неслушнав ништо незнам Изменето од kokolo |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од дамна не сум се шмекала.. Ми ја нема љубовта енерџи да се шмекаме..
|
||
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шмек, шмек и кома како под дејство на крек |
||
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде доста се жалиш
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |