![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 77> |
Автор | |
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pocituvani,E=Vaucer 200 denari so br.#118768..... e aktiviran na vasata PrePaid smetka
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Milo? Sto te nema?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не бе мила нема никогаш ти да ми се качиш на глава:) Работи си. И јас работев до сега. Те сакам
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Почитувани, Вашиот нефактуриран долг заклучно со 17 април 2008 17:43 изнесува 626 денари. Сумата не го вклучува ДДВ и дополнителните месечни попусти.
Татко ми ќе фрикне кога ќе стигне конечната фактура. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Nadopolni ja tvojata smetka so 300 l poveke denari do 21 April i ke dobies 50% poveke. Tvojot Vip
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sam si doma ?
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
me sakas?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
... mori, me pukna od poraki... i pusti me da disam, aman od tebe ... sto mi trebase broj da ti dadam
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Frli mi ja preku terasa vo kesa toa kartichkata za benzin....Sin ti
mu ja frliv...vo ..kesa ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
:)))) Еј срцка сега од тренинг си идеме. Ке се ставам околу 6 на мсн ако си тука. Те сакам. П.С. Луда си :)))) -исто...син ми
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
спанка си,...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Тенкс...се читкаме:) Имај пријатен ден и јади нешто! те сакам и те гушкам....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Фала за соработката
|
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Каде си? Знаеш ли дека ми требаш?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |