|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 2116> |
Автор | ||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne tropaj, JAS... |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
budala sum
nema sansi da se smiri moira, posle ovaa moja izjava
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...moram taka...inaku teshko tebe ako te stavat vo mashina... |
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
koi sitni?? ostaj ti sonceto, gledaj Gjaki i Miki da ne ti se lutat... |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne samo ti, i eden moj drugar
koga se vrati od Amerika, rece sakale nekele (mislese na proalbanci, prosrbi i probugari) 50 godini ke opstoi ovaa drzava pa makar ziv covek da ne ostane vo nea
i vo pravo si e, Amerika sekoj cekor sto go prezema, go planira za 50 godini
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne tropaj....pak si gi smesal temite... ejgidi Djaki, kako mozese vcera da se treskas taka na politika so bugs??? |
||||
|
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobar vikend na site, Se citkame mozebi vecer...
|
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kje odmarame celi tri denaaaaaaaaa
|
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
me zbuni avatarot
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
prijaten vikend na site
jas i utre ke bidam onlne
pa povelete
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo ponedelnik ke ja peeme himnata
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i vo Denot na nezavisnosta, ke se smirime so moira
moira
vazi?
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
denes mi faleshe kocanskoto jabolce
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ti bi glasal i za baba zumbula ... i sasa matic ne gleda pa pee ne e fesatival lepote tuku na pevaljki
|
||||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |