IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 922>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 17:39
clenu nad mene, mislis se pojavi na forum neli????
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:05

Clenu nad mene! clenot so e nad tebe i sega i pod tebe e mnogu zaljuben...zatoa ne mu zameruvaj!

dadadada, na forum mislev....

clenot nad mene konecno se pojavi na forum

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:08

clenu nad mene, auuuuuuuuuu neka ti e so sreka ko taka  pa da castis, samo nemoj cokolado ziti mene

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:10

hahahahahaha, zaljubena sum...ama veruvaj voopsto ne e za castenje....

clenot nad mene ne saka cokolado????????????????????????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:29
clenot nad tebe sekako deka saka cokolado, no ima eden mal problem... ne jade mnogu blago
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:35

clenot nad mene ne jadel mnogu blaggo...ama zatoa jas jadam ko nezdrava....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:38
clenu nad mene, popoleka zaso ke imas problem so sekerot so doveduva do rasipani zapcinja i na kraj zavrsuva so los zdiv  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:41

hahahahahahahahahaha

clenot nad mene ima bogato iskustvo so cokoladite....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:43
auuuuuuuuu clenot nad tebe samo sto kaza deka mnogu sabo gi jade, no bogami ia iskustvo so devojki koi so premnogu jadele, a zaboraile na vreme da si gi mijat zapcinjata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:45

hahahahahahaha, e jas redovno gi mijam zabite....

btw clenot nad mene ima bogato iskustvo so devojki koi sakale da jadat mnnogu cokoladi ama zaboravale na vreme da si gi mijat zabite...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:52
clenot nad mene sve nesto kazuva deka clenot nad nego ima bogati iskustva so nesto... hmm da ne imate vie dvajca nesto a??? mislam posto tolku mnogu znaes za nego...

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 18:58
clenot nad mene mnogu saka da znae za mojot  licen zivot...so ti e be gajle so imam jas so clenot nad mene???  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 19:01
ihaaaaaaa clenot nad mene ke me utepa so zbor ej.... dobro de so sakate prajte, samo da znaes deka mene im e bivsi pa pazi so prais... grrrrrrrrrr

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 19:04
hahahahahaha, aj ne se mesaj...toa so e emegju mene i nego...ne mi trebaat tvoite soveti....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.