|
МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...? |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 79> |
Автор | ||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Рада беше и е ..само за на ПАРАДА..
А бУЧКо да беше ..како ќе идеше со полни џебој со тенковски делови..сеуште непродадени а тазе демонтирани..
А и ќе ги потепаше сите сдсм-ОФЦИ..како оние во Струга..само ак му споменеа за тенкојте..
Добри се за продавање леблебија и семенки...друго БЛАГОДАРАМ НЕ...
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne se misli mnogu shto pravele...otvori deneshen Vecer...procitaj...zafateni bea so kupuvanje i ureduvanje na rezidenciite..eeeee kolkun pari potroshija... jas i ti za 10 godini ne mozeme da gi potroshime |
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kriva e Evropa komplet isklucuvajki gi Slovenija, Estonija, Ceska, Turcija i Litvanija koi otvoreno ne podrzaa.
Site ostanati kutea kako picki a nekoj ja podrzaa pozicijata na grckite pederista ( citaj francija ) Amerika podrska bese najocigledna megutoa tie sepak ne se sami. Toa se pokaza i vo odlukata na Gruzija i Ukraina da ne im se dadat pred pristapnici za sto amerika silno lobirase no na kraj izleze gubitnik i po ovaa prasanje. Zatoa mislam deka komentarite deka Amerika e kriva nedrzat voda. A na site onie koi se nadevat na nekoja ruska pomos ke im poracam da ja procitat istorijata za Makedonija od Berlinskiot do Buk*restkiot kongres cisto onaka da imat pojasna slika za toa deka rusija sekogas rabotela protiv interesite na Makedonija podrzuvajki gi Grcite ; Srbite i tatarite. |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е па затоа сме дошле до ова дереџе.секој четири години почнуваме одново.едни градат -втори рушат,па втори градат-први рушат,така да ние уште стоиме на 1990 год.албанија влезе во нато,бугарија влезе во нато...ееееејјј. |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Типично за нас....македонски синдром...и поразите да ги преименуваме во победи
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Проблемот во Македонија е што никој ништо не гради.....сите рушеа и рушат.
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас не гледам тука никаков пораз. Факт е дека и ние ќе претрпиме штета но грците претрпеа уште поголема штета Сега имаме аргумент да се повлечеме од преговорите за името плус тоа имаме поголема можност да си го повратиме името зошто 120 земји го признаа нашето име... Само ни треба добра тактика... А и освен тоа овој што ја пишувал колумната не е македонец туку е американец.... Се што напишал му е точно.. И браво за колумната што ја напишал Грција повеќе го наеба од нас.. Изменето од Vladimir88 - 04.Април.2008 во 14:26 |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сега треба да изиграме паметно-како што рече Владимир,само...дали тие што треба да ја играат партијава шах знаат да бидат паметни?
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
македонски синдром -тоа ти е
|
||||
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе тие знаат ептен добро да изиграат.. Само мене едно нешто ме плаши Да не почнат да се караат како што се караат секогаш. Да почнат да се обвинуваат меѓусебно да викаат ти си крив...не ти си крив... Тоа не ни треба во овој момент.. Треба да се обединиме..... |
||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Грците не сакат да ви уништат. Па дури и да сакат, нема кой да им дозволи.
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јес да сината не ми е омилена боја...ама со ова во потполност го делам твоето мислење |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гледам многу се насекираа....до кога само овака ке се гледа на работите....гледај си во својот двор и средувај си го да не ти се запусти, а не во дворот на комшијата.... Што се однесува за аргументите во врска со името, секогаш сме ги имале, но дали сме ги користеле. А за авторот нема потреба да ми објаснуваш кој е и што е, и мошне лесно е, така релаксиран, да седиш од страна и да делиш памет, кој победил, кој изгубил.....макар бил и грешка. Знам само дека вистината, од која не можеме и не треба да бегаме е: Дефинитивно вчера добивме клоца и претрпевме пораз. Да не се залажуваме, крајно време е да почнеме да ја гледаме сегашноста и настаните со широко отворени очи. |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добро тоа си е твое мислење. Само би ти препорачал да не ги гледаш работите депресивно... Сепак сама рече
А сегашноста е дека си го задржавме уставното име и дека добивме многу повеќе од порано..... Тоа си е сепак мое мислење. А за ова
Се согласувам не сме ги користеле дали било тоа зошто нашите политичари биле потплатени од таа земја или сакале да покажат добра волја тоа незнам.. Ама знам дека после ова ако не почнеме да ги користеме тие аргументи тогаш ќе докажат дека биле само јужни платеници ништо друго... И самите има да се издадат... Ќе го потврдат она првото што го кажав... А тоа е дека биле потплатени за таа работа.. И ние најмногу ќе бидеме криви(народот македонски) ако преќутиме на тоа.. Изменето од Vladimir88 - 04.Април.2008 во 16:13 |
||||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |