|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 729> |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ja islusam i ke dadam komentar
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е убава, ми се бендисува... ме расплака и мене да знаеш... sorry што сама си се поканив на кафе муабетов |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e losha pesnata
Изменето од girl15 - 30.Јануари.2008 во 20:24 |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
by the way koj ne go gledal..a bi sakal da go napravi toa A1TV po povod negovata smrt (koj glup povod) premierno ke go dava Broke*ack Mountain vo 21.00 h...sto bi rekla koleska moja...spremi si ja palomata..i nekoe ramo za placenje
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj raspolozi se
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песната е супер,...... веќе ја симнувам.... ( хакерско трик4е....пссст ) ама да знаеш дека животот оди понатаму,...... што ако не е веќе меѓу живите,.... ти си...... ти треба да живееш....... |
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поводот е глуп, ама тоа ти е, барем некој ќе го види филмот, ќе се потрудам и јас да го гледам, само немам рамо за плачење, не ми е тука |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го има филмот на сервер,..... сака некој копија ??
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vi go uste textot od originalot..i vise nema da ja tupam
Something's Gotten Hold Of My Heart - "Gene Pitney" - Year Song Released 1967 Something`s gotten hold of my heart Keeping my soul and my senses apart Something`s gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile and making me frown In a world that was small I once lived in a time that was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling unknown shook my heart Made me want you to stay All of my nights and all of my days Yeah I gotta tell you now Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue Scarlet for me and scarlet for you I`ve got to know if this is the real thing I`ve got to know what`s making my heart sing, woah yeah You smile and Iam lost for a lifetime Each minute spent with you is the right time Every hour, yeah, every day, yeah You touch me and my mind goes astray And baby yeah... And baby yeah... Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights (fading Out) Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
диоген,........ не ја тупиш..... секој си пишува како што се чувствува...... и јас некогаш сум меланхонична и разочарана,...... но со подршка од вистински луѓе ќе ти мине.........
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega sami si go baravte...OBAVEZNO poglednete go klipov i maliov..posebno obrnete vnimanie koga tatko mu mu vika "Give me evil eyes,give me evil look" ?...detevo e okolu 1 godina..vi se veruva li ova ? CEKAM KOMENTARI..makar sto znam deka site po edno 5-6 puti ke go izgledate
http://www.youtube.com/watch?v=a_utYSLVU9U |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опасно е бебево............ хахаххахаа..........
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |