IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:18
da ja islusam i ke dadam komentar
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:19
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Biserna...a i ostanatite...ova vazi i za moira...ve molam slusnete ja pesnata...neli e najprekrasna..a koga ke go poglednam videoto..i ke svatam deka veke ne e ziv плачење....ve molam da mi kazete vi se sviga li verzijata na pesnava ?  http://www.youtube.com/watch?v=xAON1guFpXw    cekam komentariсреќа

Многу е убава, ми се бендисува... ме расплака и мене да знаеш...

sorry што сама си се поканив на кафе муабетов
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:20
ne e losha pesnata

Изменето од girl15 - 30.Јануари.2008 во 20:24
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:25
by the way koj ne go gledal..a bi sakal da go napravi toa  A1TV po povod negovata smrt (koj glup povod) premierno ke go dava Broke*ack Mountain vo 21.00 h...sto bi rekla koleska moja...spremi si ja palomata..i nekoe ramo za placenje плачење
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:25

by the way koj ne go gledal..a bi sakal da go napravi toa  A1TV po povod negovata smrt (koj glup povod) premierno ke go dava Broke*ack Mountain vo 21.00 h...sto bi rekla koleska moja...spremi si ja palomata..i nekoe ramo za placenje плачење

aj raspolozi se среќа
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:27

Biserna...a i ostanatite...ova vazi i za moira...ve molam slusnete ja pesnata...neli e najprekrasna..a koga ke go poglednam videoto..i ke svatam deka veke ne e ziv плачење....ve molam da mi kazete vi se sviga li verzijata na pesnava ? 

http://www.youtube.com/watch?v=xAON1guFpXw

cekam komentariсреќа

песната е супер,......  веќе ја симнувам.... трепкање ( хакерско трик4е....пссстнамигнување ) ама да знаеш дека животот оди понатаму,...... што ако не е веќе меѓу живите,.... ти си...... ти треба да живееш....... големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:27

Поводот е глуп, ама тоа ти е, барем некој ќе го види филмот, ќе се потрудам и јас да го гледам, само немам рамо за плачење, не ми е тука
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:29
го има филмот на сервер,..... сака некој копија ?? трепкањетрепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:30
eve vi go uste textot od originalot..i vise nema da ja tupam

Something's Gotten Hold Of My Heart - "Gene Pitney" -
Year Song Released 1967

Something`s gotten hold of my heart
Keeping my soul and my senses apart
Something`s gotten into my life
Cutting its way through my dreams like a knife
Turning me up, turning me down
Making me smile and making me frown

In a world that was small
I once lived in a time that was peace
With no trouble at all
But then you came my way
And a feeling unknown shook my heart
Made me want you to stay
All of my nights and all of my days

Yeah I gotta tell you now
Something`s gotten hold of my hand
Dragging my soul to a beautiful land
Yeah something has invaded my nights
Painting my sleep with a colour so bright
Changing the grey, changing the blue
Scarlet for me and scarlet for you

I`ve got to know if this is the real thing
I`ve got to know what`s making my heart sing, woah yeah

You smile and Iam lost for a lifetime
Each minute spent with you is the right time
Every hour, yeah, every day, yeah

You touch me and my mind goes astray
And baby yeah...
And baby yeah...

Something`s gotten hold of my hand
Dragging my soul to a beautiful land
Yeah something has invaded my nights

(fading Out)
Painting my sleep with a colour so bright
Changing the grey, changing the blue

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:32
диоген,........ не ја тупиш..... секој си пишува како што се чувствува...... и јас некогаш сум меланхонична и разочарана,...... но со подршка од вистински луѓе ќе ти мине......... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:32

eve vi go uste textot od originalot..i vise nema da ja tupam <span>Something's Gotten Hold Of My Heart -     "Gene Pitney" -   Year Song Released 1967Something`s gotten hold of my heart Keeping my soul and my senses apart Something`s gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile and making me frown In a world that was small I once lived in a time that was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling unknown shook my heart Made me want you to stay All of my nights and all of my days Yeah I gotta tell you now Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue Scarlet for me and scarlet for you I`ve got to know if this is the real thing I`ve got to know what`s making my heart sing, woah yeah You smile and Iam lost for a lifetime Each minute spent with you is the right time Every hour, yeah, every day, yeah You touch me and my mind goes astray And baby yeah...And baby yeah...Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights (fading Out)Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue </span>

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:39
e sega sami si go baravte...OBAVEZNO poglednete go klipov i maliov..posebno obrnete vnimanie koga tatko mu mu vika "Give me evil eyes,give me evil look" ?...detevo e okolu 1 godina..vi se veruva li ova  ?   CEKAM KOMENTARI..makar sto znam deka site po edno 5-6 puti ke go izgledateголема%20насмевкаголема%20насмевка

http://www.youtube.com/watch?v=a_utYSLVU9U
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:43
опасно е бебево............ хахаххахаа.......... смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 20:44

e sega sami si go baravte...OBAVEZNO poglednete go klipov i maliov..posebno obrnete vnimanie koga tatko mu mu vika "Give me evil eyes,give me evil look" ?...detevo e okolu 1 godina..vi se veruva li ova ?   CEKAM KOMENTARI..makar sto znam deka site po edno 5-6 puti ke go izgledateголема%20насмевкаголема%20насмевкаhttp://www.youtube.com/watch?v=a_utYSLVU9U
STVARNO ME NASMEA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.