|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 567568569570571 890> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....dosta vejkje prichash !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Imajte ubav den !
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде и сега
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogash i sekade....
|
|
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде и онде.
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК. За да кажам некои работи ќе се обидам да ги напишам.
Знаеш колку е гадно кога наеднаш ќе се исклучиш и да те прашаат најосновно прашање како на пример како се викаш нема да го одговориш? Ќе го слушнеш, но нема да знаеш како да одговориш. И кога на тест ќе ти се случи истото по 10 минути решавање, па листот ќе ти остане празен? И кога те прозиваат а ти трпне цело тело, мислиш дека срцето ќе ти експлодира, се тресеш цел, немаш кислород во себе и едвај наоѓаш сили да кажеш не сум спремна? И кога си дојдеш дома преморена од 7 часовна глума легнеш и немаш сила ни едно пенкало да помрднеш? И да лежеш така добри 5 часа во денот, да не можеш никако да изреагираш и да не знаеш што се случува.. гадно е. Психичко пореметена личност сум јас. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си психички пореметена личност... само ти треба некој да те сака и да ти ја покаже изворната убавина
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LGBT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме сакаат мене, само имам чувство дека многу луѓе сакаат само дел од мене, а не мене целосно.. со сите мои мани и доблести. Колку парчиња гардероба не ми дале да ги купам затоа што се машки, заради тоа што ќе кажат другите.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мхм... те сакаат, но не ти ја даваат љубовта што тебе ти е потребна. Не те гледаат целоснo па затоа и љубовта не изгледа целосна и квалитетна. Но постојат луѓе кои штоумеат да сакаат
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LGBT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...
многу ми е тешко сега бидејки правев муабет за чувствителна тема. Но претпоставувам дека за да почнам да функционирам нормално морам да извадам некои работи од себе. |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги фатив дека ме оговарале
|
|
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 567568569570571 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |