![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567568569570571 1093> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na site forumdziki im pustiv lp : Takas da trgneme ? I niedna neke zosto bara odnapred nacrt plan kako da baram kredit od Svetska banka, za da vidi dali i se isplati da se trosi na mene. .. i tako, ja ostadoooh saaam !...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
којзнае колку е рано.........
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
za sto e rano biserna???????
kako sega ne me pokani nekoj na kafe?????????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ДАЛИ ДА ИМ ЈА ПЛАТАМ СМЕТКАТА НА COSMOFON...16000,00..ПА...ПАПАПААА..
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ja na telefon ne trosam poise od 50 den. mesecno
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
od kaj ovie sliki gi vadi zbunetiov |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
What a gay day!
![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
VECERVA KE IMAM SEX?
![]() |
|
![]() |
|
Kaj mene u tefter te nema, ne si zakazala
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
a,znaci sega i so zakazuvanje?
|
|
![]() |
|
Cek, pa ja ne sum ti ni maticen, znaci dzabe, pecat od kaj mene ne ti vazi
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Se zaljubiv u eden Zbunet 4oek bash deneska
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567568569570571 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |