|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 566567568569570 1364> |
Автор | ||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
......offfpomisliv deka go izgubi.....
|
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...neka pazi, zoshto kako skubano kokovche ke zavrshi...u supa... |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...kako da ne...poklon se gubi li...? |
||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.....znam deka ke go çuvas.......sepak priznaj deka e ubav podarok..bas mi e milo sto ti se dopaga
|
||||
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...prekrasen maco...i stalno koga palam na tebe me potseka... P.S. ...da se razbereme ne se palam na tebe...neeee...ne sum takva... |
||||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....miliçka moja......bas mi e milo.....sepak imam dobar vkus,priznaj
p.s.......znam deka ne sum tvoj tip.......
|
||||
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...i vkus i stil maco... ...e ne si moj tip, a ni rod... |
||||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....znam
|
||||
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
stom nema nikoj , site se frlile na pusenje ......... polni usti ..... pa ne mozat da zboruvaat
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kubanski cajni
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...неееее... не паааакккк...
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
more i pak i stalno
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
biraj
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... а добро тогаш...кога неможеш да спречиш-барем придружи им се....
давај зипото навака... |
||||
Внеси реплика | страница <1 566567568569570 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |