|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 564565566567568 708> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК 1
Ме изненади СДК 2 Можеби КИНГ треба да стави само...друга круна... ...а не штикли, очи и ....то |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И мене ми се допаѓа...ако решиш да ја смениш...дај ми ја малку ..мерак имам..ептен А да...ова е СДК 3 Изменето од ФорумскаБаба - 29.Септември.2010 во 15:45 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk ne eloso nekogas da se razbie monotonija...ne deka nekoj avatar e los ili dobar....
a mislam deka i na king mu dojde vremeto |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK...sega zasega ne ja menuvam. Stikli ne doagjaat vo predvid Babe, na tebe ke ti ja dadam vo sekoe vreme krunata , znaes |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stikli nikako
|
|||
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK ...stikli jok ! |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк - штикли јок, оти после како Железниот... ногата во гипс |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сдк....многу муабети за штиклите потеравте бре
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk ne e on za stikli |
|||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк - е не е... ама касно сфатил |
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK...odenjeto so stikli e umetnost , ne e zafrkancija |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK - Potpolno se sl*gam so King... najbezveze reklama e taa na ONE so dvajcata vo kola koga toj i bara da i ja vidi ci...ta. Od tolku zborenje, trebashe da... mozhe mu snemalo kredit ili neshto so baterijata ne mu bilo vo red.
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK...taka e . Dobra reklama e za Boom Tv i Indijana Dzons koga probuva portokal od prodavacot sto zboruva arapski |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк пред некое време видов на HRT1 исто една добра реклама на VIP, со Ромео и Јулија
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Внеси реплика | страница <1 564565566567568 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |