IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана-пушална   III
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана-пушална III

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 563564565566567 767>
Автор
Порака
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:28
ne saka taa so sl*g!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:30
Aj ti blu..probaj vinceto dali e dobro ......

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:31
mislish...povekje e za na ...''suvo''?голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:32
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Aj ti blu..probaj vinceto dali e dobro ......

malku e gorko za moj vkus, ama se nadevam kje im se dopadne na gostite1

tuku taa plavusata nesto mi te zagleduva, odi zabavuvaj ja malku!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:32
Лаки ...дај бе турско
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:34
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Лаки ...дај бе турско

Za tebe dur do Istambul ojdov ...

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:39
taka e toa,...za zensko se ke napravi...a , nekoj ke pie  i jade bajato i skisnato....изненадување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:40
ете така
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:42
Originally posted by brza brza напиша:

taka e toa,...za zensko se ke napravi...a , nekoj ke pie  i jade bajato i skisnato....изненадување

Sto pa sega tebe vecerva ti fali .....De kazi da te posluzam i so Anga delete ja nokta ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:43
laki devojkana se zali si ja ignoriral!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:44
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

laki devojkana se zali si ja ignoriral!

Ke poceka ....Brza da go posluzam ....Od nego me fati vrtoglavica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:44
..fala ama  eklerine ushte mi drzat,...a,ako mi bide neshto,..utre ke vidish kolku ke te koshta.голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:49

..fala ama  eklerine ushte mi drzat,...a,ako mi bide neshto,..utre ke vidish kolku ke te koshta.голема%20насмевка

Ova kako propratno sredstvo so eklerite ...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 01:50
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Ova kako propratno sredstvo so eklerite ...

mislam deka eklerite i SAMO taka bo trebalo da se prodavaat od nasevo si proizvodstvo, koj stas apravi po garazite i podrumite!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 563564565566567 767>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,859 секунди.