|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 562563564565566 1364> |
Автор | |
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas kao se obiduvam da gi ostavam ...
..malku ke shmrkam od vasive |
|
ma_nemoj
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo na site...moira,Biba_G,mammad,miroslav,Carevich,marija1000...imateogroooomen pozdrav od alan ford..se uste e vo Prague...no bi trebalo da se vrati pred nova godina
inaku jas bev tamu kratko alibese nezaboravno..sipominavme super...jas se vrativ od tamu pred 3 nedeli..on e super,ve pozdravuva i guska site |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......zdravo ma nemoj
.....da mi go bubnes srcko i kazimu deka mi nedostiga...
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......leleeeeee...piele ,jadele........i se taka ostavile...c c c c c c c
.....aj ke zapalam edna pa posle ke zaçistam malku
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...spolajti shto ni prenese...koga kje se cuesh ...vidish...pozdravi go od site nas...i kazimu deka ni nedostasuvaat negovite shegi...pozitivniot fluid shto go shireshe... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрави ми го Алан Опрости... многу ми недостасува...и да ми донесе упаљач од таму...ветувам дека ќе го чувам |
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......eve upaljaç i kafe i sega kazete so koja pesna........pozdravot
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Cukni vo drvoooo...
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke dadete kafence za so cogarcevo
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boze uste nema kafe.Ke se otrujam so cigari duri docekam izglea
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj reçe deka nema
|
|
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Marija 1000 srcka si gledas kako nie zenskite si se cuvame megu sebe?
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....poveli i drug pat lady.......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 562563564565566 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |