![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 560561562563564 1093> |
Автор | ||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ama ja sm mnogo lep, kd me pogledas iz vednaga jezik pregrizujes
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 13.Јануари.2008 во 06:09 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
цаци ти кажа женската...олабави сеа...еве ти други... ![]() ![]() ...ебате глупиот тебе освен мајка ти не знам која друга би те сакала... |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
да цаци еве ти ја сп дори
ни таа ко него иста.. |
||
|
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
Zasto ma da me banujes?
Ja kju se pozalim na Peruna, licno ga poznajem za tuj navrede koju si mi iskazala.
|
||
![]() |
||
|
не те банирам бре...мислев ке те банирам ако не ме сакаш
![]() |
||
|
||
![]() |
||
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
|
![]() ![]() еве од мене - добра ноќ ![]() ![]() |
||
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
||
![]() |
||
|
Izi majka mi je umrela, pa sk nema koji da me voli
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
сам си на светов
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
zajebuio si se, ja sm u svicarsku u bernu ako si nekd zacuo
|
||
![]() |
||
|
пушти некој гулаб со писменце...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
abe vistinu ti kazujem ne sjebavam se, pa sk ti kako milujes
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...caci legendo... ...neki ljudi ne zasluzuev, beli g'labi, terav gu rabotu na igranje k*r za sve, a poshto si ti prirodan i originalan...eve ti od mene drugarsku ednu... ![]() ...by the way...primi sochustvo za majka ti, nema pogolema ljubov i bolka od taa siguren sum...majka za dete i dete za majka... ...ti posakuvam da si najdesh nekoja vredna cura domakinska... ![]() ...e toj s'g si mislu... Изменето од ...Well... - 13.Јануари.2008 во 06:30 |
||
![]() |
||
|
конечно се откажа страчкаров еееј
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 560561562563564 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |